Pre 20-30 dana mi se desilo prvi put u istoriji da mi devizni racun ode u minus.
To nikada pre nije bilo nikako moguce, ako nema novca za kupovinu na racunu onda ga nema i transakcija se odbija, dobro znam da sam imao novca na racunu, medjutim meni je izaslo oko nekih 5e i nesto minusa.. Kada sam zvao korisnicki centar rece sluzbenica kao ne znam kako se ovo desilo nekako je sistem obradio placanje i ako nije imalo dovoljno novca na racunu pa vam je racun usao u minus.. ja reko koliko znam to nije bilo moguce do sada, kaze ona nije moguce, ali se nekako desilo.. Nista progutam ja to kao noj kokosov orah, uplatim tih 5 i kurur eura da pokrijem taj minus i ako sam 101% siguran da sam imao dovoljno novca na racunu i da nisam mogao da napravim taj minus nikako, ali dobro.
Pre par dana kupujem nesto 105.8 eura, skida mi nekih 6 eura preko ( ona rezervacija od 4-6 % ili koliko god da je sada ), koji se vracaju posle par dana kada se transakcija proknjizi, nista cudno tako mora.. Medjutim transakcija se proknjizila i ne vidim na racunu da mi je vracena ta rezervacija, nema je..
Pitanje glasi jel im sistem nesto debelo brljavi, ili su poceli da kradu ?