Šta je novo?

Baksuz, update radeon drajvera, u pozadini radio update windowsa, nestalo struje

• Začetnik teme Deleted member 9456
  • Datum pokretanja
D

Deleted member 9456

Guest
Baksuz, update radeon drajvera, u pozadini radio update windowsa, nestalo struje. Jos am pre update radeon rajvera proverio da nema neki update windowsa 10 alikad oce oce. Dok e to tako railo zvekne struja, drajvere ocistim sa DDDU, instaliram nove i kaze nece,vidim porku radi update. Elem sad je problem sa update kojeg na kraju rucno skidam i instaliram KB5014666 za win 21H1ali to cudo slafuje u mestu, vec 2h radi a ne pomra se indikator od 1/3 celog indikatora. Ne instalira mi se win 10 ponovo zbog ovoakve gluposti ima li kakve pomoci da se problem prevazidje

u ddu, u opcijama imaš "prevent downloads of drivers from windows update", čekiraj to i restartuj

Ubuduce instaliras Aomei Backuper free (ili slicnu app) i napravis sliku win-a pre svakog veceg apdejta.
Moze da nestane struja, da obrises ceo win..itd..pokrenes Aomei i vratis nazad sve za 10-ak minuta.
A za oporavak ce da ti se javi neko ko bolje zna..

Probaš sa sfc /scannow iz command prompt-a, takođe ima i opcija da se obrišu svi pending update-i, koji mogu da prave ovaj problem, ali ne sećam se kako ide.
Probaj system restore ako je uključen pre promene.
Može da se reši na više načina.

Ubuduce instaliras Aomei Backuper free (ili slicnu app) i napravis sliku win-a pre svakog veceg apdejta.
Moze da nestane struja, da obrises ceo win..itd..pokrenes Aomei i vratis nazad sve za 10-ak minuta.
A za oporavak ce da ti se javi neko ko bolje zna..

U pravu si. Ja već godnama slično radim sa Todo backup

Rucno sam ga uradio, 5 sati je drljo i na kraju zavrsio. Ja jos proveravo dal ima update i ono nema a kad sam krenuo update Radeon drajvera ovi pustili kod mene update win 10 i kao finale zvekne struja.

Za ubuduće. MS pušta updejte Oko ili malo posle 19h, veliki CU apdejti su obično drugi utorak u mesecu za naše područje. Pre nego što radiš nešto veće u Win-u ili drajvere, proveri da li ima neki update za system. Toliko samo da te ne iznenade.
Ako već nisi, onda onemogući "Automatic driver updates"
Ako nestane struje tokom updejta, Windows će nastaviti gde je stao ali drajveri mogu da budu uništeni.

Ovaj je poranio oko 15h a u 15.15 je zveknula struja. BG evo i danas zvekece struja, vise se bojim da upalim PC, imam UPS od 1,2KW al otisla baterija a servis je u NS i nekad sam to slao preko winwin ali sad nece, jedan UPS su mi zagubili pa sam morao da potrazuje od vlasnika firme i dobio sam novi u roku 2 dana. Moracu da mu onemogucim "Automatic driver updates".

Vrh Dno