Tekst koji šalje jedna od većih IT firmi kod nas svojim dilerima:
(ako treba screenshot e-mail-a javite!
)
"Poštovani, 21.09.05 13:40
Bila jednom jedna kuća (d.o.o.) u jednoj zemlji košarke.
Mala je to firma bila, nije čak imala ni tri brata, samo dva.
Svakoga dana ostareli stariji brat okupi svoje vitezove što mu rade u komercijali i reče im:
“Braćo moja, a bogami još više sestara,
odveć sam star, udarili na mene virusi i worm-i sa svih strana sveta.
Al’ vi pronesite glas po čitavoj ovoj čudnoj zemlji.
Nemoj bre da se pravimo važni, digli smo noseve, a nema kuče za šta da nas uvati,
nego zapnite da se radi i da se posluša stranka, jer zbog nje radimo i od nje ‘leba jedemo.
Svakojake robe obezbedite za lager, ako negde ima robe, a kod nas nema, ima i nas da nema.
I pazite na svaki groš, da se ne rasipamo, nego kućama koje s nama rade da zaradu obezbedimo.
Učini drugoj kući što očekuješ da tvojoj kući nekoj druga učini i znaj da boj ne bije brdo para nego srce i glava u junaka ”
I tako pričam ja njima svakoga dana i evo ima robe svakojake,
i dobićete je u svim krajevima ove male zemlje (vidi raspored prevoza)
i stigao Foxconn, Tul, Asrock, AMD, Asus , Genius, WD (vala stiže nešto svakog dana)
i ovih crnih CRT monitora što ih nigde nema ima da nađemo...
I na kraju baci pogled i u cenovnik, jer vele ljudi, da će i za Vas da se nešto korisno nađe, da svaka kuća zaradi.
Podsećamo:
Svu robu pod istim uslovima možete platiti preko računa, gotovinski ili čekovima ! Cash & Carry !
Ako vam cena ne odgovara, želite veću količinu, idete na tender ili pravite akciju pozovite !
Na cene iz cenovnika za veće količine odobravamo rabate do 10% za pojedine artikle.
Korišćenjem dilerskog servisa, na adresi b2b.*******.co.yu, možete proveriti trenutno aktuelne cene,
količine u VP magacinu **************, možete skinuti cenovnik u excel formatu i poručiti robu.
Pre uplate molimo Vas proverite kurs !!!
Raspored prevoza:
Kontakt, itd.
Ukoliko vise ne želite da primate obaveštenja, odgovorite na ovu poruku sa vašom e-mail adresom u tekstu."
:eyebrows:
(ako treba screenshot e-mail-a javite!
"Poštovani, 21.09.05 13:40
Bila jednom jedna kuća (d.o.o.) u jednoj zemlji košarke.
Mala je to firma bila, nije čak imala ni tri brata, samo dva.
Svakoga dana ostareli stariji brat okupi svoje vitezove što mu rade u komercijali i reče im:
“Braćo moja, a bogami još više sestara,
odveć sam star, udarili na mene virusi i worm-i sa svih strana sveta.
Al’ vi pronesite glas po čitavoj ovoj čudnoj zemlji.
Nemoj bre da se pravimo važni, digli smo noseve, a nema kuče za šta da nas uvati,
nego zapnite da se radi i da se posluša stranka, jer zbog nje radimo i od nje ‘leba jedemo.
Svakojake robe obezbedite za lager, ako negde ima robe, a kod nas nema, ima i nas da nema.
I pazite na svaki groš, da se ne rasipamo, nego kućama koje s nama rade da zaradu obezbedimo.
Učini drugoj kući što očekuješ da tvojoj kući nekoj druga učini i znaj da boj ne bije brdo para nego srce i glava u junaka ”
I tako pričam ja njima svakoga dana i evo ima robe svakojake,
i dobićete je u svim krajevima ove male zemlje (vidi raspored prevoza)
i stigao Foxconn, Tul, Asrock, AMD, Asus , Genius, WD (vala stiže nešto svakog dana)
i ovih crnih CRT monitora što ih nigde nema ima da nađemo...
I na kraju baci pogled i u cenovnik, jer vele ljudi, da će i za Vas da se nešto korisno nađe, da svaka kuća zaradi.
Podsećamo:
Svu robu pod istim uslovima možete platiti preko računa, gotovinski ili čekovima ! Cash & Carry !
Ako vam cena ne odgovara, želite veću količinu, idete na tender ili pravite akciju pozovite !
Na cene iz cenovnika za veće količine odobravamo rabate do 10% za pojedine artikle.
Korišćenjem dilerskog servisa, na adresi b2b.*******.co.yu, možete proveriti trenutno aktuelne cene,
količine u VP magacinu **************, možete skinuti cenovnik u excel formatu i poručiti robu.
Pre uplate molimo Vas proverite kurs !!!
Raspored prevoza:
Kontakt, itd.
Ukoliko vise ne želite da primate obaveštenja, odgovorite na ovu poruku sa vašom e-mail adresom u tekstu."
:eyebrows: