DRugari---problem- danas sam kupio Samsung 225bw i 7 kvarnih pixela. Odmah cu sutra da reklamiram- nadam se da nece biti problema. Ali... Da li je neko imao slicnih iskustava ili mozda zna nekog ili...? Unapred :Klanjanje
Evo updatea- otishao u Erc, dali mi drugi monitor- super- kaze covek testirali ga 2 sata i sve ok- dojdem kuci: 1kom. za sada- svetli piksel blizu centra ekrana. Bed lak ili shta? Da li uopshte da ih zovem i da se bunim ili..
Evo updatea- otishao u Erc, dali mi drugi monitor- super- kaze covek testirali ga 2 sata i sve ok- dojdem kuci: 1kom. za sada- svetli piksel blizu centra ekrana. Bed lak ili shta? Da li uopshte da ih zovem i da se bunim ili..
ako je svetao to nije dead pixel nego je samo stuck pixel. imas dva nacina da ga se oslobodis. jedan softverski a drugi hardverski. sad sam u frci sa vremenom pa softverski potrazi sam po netu. hardverski metod je sledeci. nadjes stuck pixel. uzmes meku krpu ugasis montior i dok vrsis blagi pritisak na tacku preko krpe upalis monitor. i eto nema ga vise. ponekad ne uspe iz prve ili se desi da se posle nekoliko dana pojavi ali odradis opet proceduru. ja sam imao jedan na ivici ekrana. odradio ovo nestao je posle se jos jednom pojavio pa sam opet odradio isto i sad ga vise nema vec 3 meseca. srecno!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari