Šta je novo?

Backup sadrzaja Nokia telefona?

byMaX

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
10.01.2001
Poena
1,019
Imam 6210, i u imeniku sam napisao sve ljude pod jedno ime, pa imam ono "default" telefon - je mobilni, kucni, ili home posao, tu je mail, za vecinu kontakata i jedna recenica (nije me mrzelo)... e sada, to je najmanji problem, bekapujem i ubacim u novi telefon... 6510 recimo. Ali kako bekapovati poruke... ? To sam video da moze na jednom Compact palm racunaru koji je imao program za to i svukao sve foldere sa porukama... :)

da li ima neki program koji to moze na PC-u, dakle da svuce i SMS-ove :)

Nokia Content Copier, dobija se u Nokia Data Suite kompletu. Ili LogoManager, Cellular Essentials, ili neki od sličnih programa.

Logo Manager ne moze da iskopira poruke... moze li link do nekog od tih drugih programa... jer, nisam ih nasao na google-u...

da, nasao sam tu :) hvala puno svima :)

E, a jel ima neko da pozajmi kabal, hitno!!!!

ma ljudi vi mene ne kapirate - svaki moze phonebook da uzme... ali ne i poruke!!!

Ma ti ne kapiraš -- Nokia Content Copier baš za to služi: backup svih podataka iz telefona u PC, i restore iz PC-ja u telefon (ne mora isti, bitno da je odgovarajuća Nokia); i brisanje svih podataka iz telefona.

a jel moze to cellular essentials da odradi posto novi content copier nemam, a hocu da prebacim sve na 6510!

byMaX je napisao(la):
a jel moze to cellular essentials da odradi posto novi content copier nemam, a hocu da prebacim sve na 6510!

A da li bi bilo najpametnije da odes na primer do Velje da ti to odradi? :D:D

pa ako si skinuo cellular essentials trebalo bi da ti on odradi posao :), mada moze i Velja da ti to zavrsi ako ima vremena i dobre volje :beat:

vec sam zvao Velju, koji vise ne radi u servisu, tako da nije u mogucnosti... :( U svakom slucaju, izgleda da cu ja ostati bez imenika, jer apsolutno niko nije mogao da pozajmi kabl na sat vremena...

byMaX je napisao(la):
vec sam zvao Velju, koji vise ne radi u servisu, tako da nije u mogucnosti... :( U svakom slucaju, izgleda da cu ja ostati bez imenika, jer apsolutno niko nije mogao da pozajmi kabl na sat vremena...

A jel moze preko IR ???
Mislim da moze...pitaj , mozda neko ima ir da ti pozajmi...Ako mozesh da chekash , ja dolazim za desetak dana...

Genghis Khan je napisao(la):
A jel moze preko IR ???
Mislim da moze...pitaj , mozda neko ima ir da ti pozajmi...Ako mozesh da chekash , ja dolazim za desetak dana...

to ce mi biti last option jer sam tel. prodao sestri :)

Genghis Khan je napisao(la):
mislim da komentar nije potreban type; (D) :p

pa sto onda spamujes... ? :) salim se, samo bih voleo da sto pre prodje? jeli, koji da uzmem, bezz ili teget?

Misko je napisao(la):
:D:D:D:D kakav si ti lik.

pa ne, ozbiljno..... zar ti nije jasan fenomen da telefoni na slici nikada ne ostave isti utisak i uzivo!? OK neki mogu da ti se dopadnu i na slici i posle uzivo, ali moze da se desi da ti se mega dopadne na slici, a ovako nije nesto (primer nokia 3510), ili da ti se ne dopadne na slici, a dopadne uzivo (nokia 6610)... ne znam kakav je teget, uzivo.. bezz sam video...

mikis je napisao(la):
Onako, malo je konzervativan. Bež mi se više sviđa :)

Pazi meni je ovaj moj bash cool...al kupi ti bez pa mozemo da se menjamao povremeno :D

Nazad
Vrh Dno