Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Nisi bekapovao samo imenik, vec kompletna podesavanja, aplikacije i multimediju koju si imao na nokiji, tako da to verovatno ne moze da se importuje na HTC.
Verovatno najbolja stvar koju mozes da uradis ako si novi Android korisnik je da iskoristis prednost integracije sa Google Account-om.
Na pocetku ulozi par sati da lepo sredis sve kontakte (email,telefoni, IM[skype,msn...], rodjendani,...) na www.google.com/contacts
Kad to jednom uradis, svaki sledeci put kad resetujes Tattoo, ili uzmes novi android, u roku od par minuta ces na telefonu imati kompletan imenik, podesen GTalk, ...
A mogao si jednostavno da prekopiras kontakte na SIM karticu pa ih onda prebacis u memoriju novog telefona
Doduse ovo ima manu, ako se ne varam, da hoce da sacuva samo glavni telefon u postavkama, dakle nece ono tipa fixni, mail i sl iz imenika
Dobro , svi mu pricate sta je mogao/trebao da uradi ...
Imas (google ti je prijatelj) programe po netu koji mogu taj *.nbu file da konvertuju/izvuku iz istog kontakte koje potom mozes importovati u outlook i na kraju sync-ovati outlook sa androidom.
Probao sam neke editore i konvertere medjutim izvuce mi samo petinu imenika. Nisam siguran po kom kriterijumu je to uradio ali rekao bih da ima veze sa nacinom na koji su brojevi uneti... a neki su prebaceni iz nekog prastarog backup-a sa stare nokije. Kada ga otvorim na silu u notepadu ipak vidim sve pa mi se cini da cu odvojiti par sati da to lepo rucno prebacim u gmail kontakte a onda sam miran zauvek.