Šta je novo?

Backup ICQ Lite Message History-a?

disco_killa

Čuven
Učlanjen(a)
04.01.2004
Poena
620
Da li postoji program koji bekapuje message history u neki txt falj.konkretno rec je o icq lite ver. 4.14.znam naravno da se kontakti cuvaju na serveru ali sam negde procitao da se poruke cuvaju na hardu.

Posto imam mnogo kontakta ne smem ni da pomisaljm da svaki snimam posebno , pogotovu jer se snima mesec po mesec ?!

Ako neko ima ideju neka javi 🙂

Pozdrav

umesto tog sh*ta od icq-a koristim trillian i prezadovoljan sam, jeste da svaki razgovor cuva u po jednom fajlu ali ne vidim sta je tu problem...

mislim da u icq-u moras prvo da ukljucis opciju da ti cuva razgovore

Da, i ja sam upravo presao na trilijan iz istog razloga, jer icq lite ima totalno debilni sistem logovanja kroz history.

Ako zelis da saznas gde cuva, uradi sledece.

Solucija 1.

1. Napisi nekom poruku.
2. Izadji iz ICQ-a
3. Pronadji svaki fajl napravljen u poslednjih minut u direktorijumu gde je ICQ instaliran

I solucija 2 je da uzmes isecak neke poruke koju si nekom poslao npr. "gde si milane" udjes u wincmd ides "Find Text" i ukucas taj isecak kao tekst koji treba traziti. I sve to naravno u direktorijumu ICQ-a.

I najsigurnija solucija je da pitas support centar ICQ-a. Meni su uvek odgovarali u roku od 2-3 dana.

Inace proveri, mozda ICQ drzi neki direktorijum u documents and settings folderu.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno