Šta je novo?

backtrack 3 i problem s karticom

damjann

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
04.12.2009
Poena
169
Na kompu imam vistu home edit. instalirao sam virtual machine i skinu bctr.3. uspesno napravio i podigao masinu i u opcijama conektovao wrls. karticu medjutim kada pokusam da je izlistam na airmon-ng nema nicega.....jel ima neko ideju zasto ne moze jer sam odgledao tutorial o tome da je mogutje i sve identicno odradio ali wrls kartice nema :(((a bctr.3. dizem sa hard msm pomocu iso fajla ...

http://www.youtube.com/watch?v=lTrWxy-k1kU

Poslednja izmena:
taj zna da *****ava i da zamrzne bt3, mozda da probas sa bt4, mada zna i vmware da *****ava, mora da se diskonektuje pa opet konektuje i tako par puta dok neproradi, jedna verzija vmware 6 od 300-350mb instalacija radi dobro

Poslednja izmena:
taj zna da *****ava i da zamrzne bt3, mozda da probas sa bt4, mada zna i vmware da *****ava, mora da se diskonektuje pa opet konektuje i tako par puta dok neproradi, jedna verzija vmware 6 od 300-350mb instalacija radi dobro

a da mi ne treba mozda neki driver ili nesto slicno ??? i kakav instalacija od 300-350 mb....vmware je poslednji 4 valjda ???

i jel postoji neki nacin da razbijes wep ili wpa preko nekog od windowsa ?

Poslednja izmena:
Upravo sam instalirao vm workstation 7 međutim sada bcktr. uopste nece da se digne stalno izbacuje gresku not implementted.....

ja koristim ovu verziju VMware Workstation 6.0.2 ACE Edition Build 59824 i radi super sa bt3

Nazad
Vrh Dno