Šta je novo?

Back-up MSN smajlija?

• Začetnik teme Začetnik teme Virty
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Virty

Slavan
Učlanjen(a)
09.09.2005
Poena
309
Kako napravit Back-up MSN messenger smajlija?

Jel koristis i onaj SweetIM dodatak!?Kad sam reinstalirao Windows i ponovo instalirao MSN i SweetIM vise nemam smajlije u posebnom IM dodatku,imam samo prazna mesta a prosli put sam ga instalirao i kad sam sa nekim chatovao video sam sve one custom smajlije i imao ih i sam gomilu u tom IM dodatku a sad je SVE prazno!?Nisam primetio da ima negde opcija automatic upadte-a i da se dodatno skidaju smajliji i ostalo nakon sto instaliras program a to nisam ni morao kad sam instalirao prosli put!?
Pozdrav ,)

ne to ne koristim taj SweetIm, nego imam dosta smajlija sto sam od ljudi skidao,pojedinacno...1 po 1

1. C:\Documents and Settings\Tvoj_Username\Local Settings\Temporary Internet Files
Zatecices neke bin fajlove cudnog imena, iskopiraj ih negde (promenice sami od sebe ime) i preimenuj ih u jpg... jedna deo bi trebao da bude tu.

2. C:\Documents and Settings\Tvoj_User\Application Data\Microsoft\MSN Messenger\2466957243\

Tu bi trebao da bude dir sa Display Pictures i smajlijima, dat fajlovi koje preimenujes u png i to je to.

Nazad
Vrh Dno