- Učlanjen(a)
- 15.07.2004
- Poena
- 650
pogledaj quote u tom postu, pise homemade. sve to mozes da kupis i da napravis onako kako ti zelis, a ne tamo neko iz Apple.
btw ako zelis da kupis murderbox to i mozes.
i sto je najbitnije od svega bices originalan i jedinstven. a ne ko milioni ljudi koji vozaju tamo neki genericki Mac.
to nisam ja rekao, to ti mislis, barem sam ja tako razumeo tvoje postove vezane za Chieftec i CM. procitaj ponovo moj post, ako ga nisi razumeo, ili da ga napisem jednostavnije za Apple mozak?
Sad stvarno zvucis noliferski. Kako ne kapiras, poenta je u tome sto ne zelim da se ja sad cimam, provlacim kablove i ***em ale da bih napravio PC sa kojim sam zadovoljan. Ne prodaje se Maybach u kit-car varijanti.
Bas zato bih kupio iMac, da jednom u zivotu ne moram da mislim o jumperima, kablovima, montazi hladnjaka od kilo i slicnih pratecih pojava prilikom sklapanja pristojnog PC-a. Da, mislim da Apple ume pametnije, efikasnije i lepse da slozi kompjuter od mene. Ja ne umem (i ne verujem da bilo ko ume) da smestim Core i5, 4GB RAM-a, HDD od 1TB i ATi 5750 u prostor od 5-6cm iza 27" displeja pa da mi das 10000$, prosto nemam potrebnu tehnologiju. Apple, sa druge strane trazi za to 2000$. Ko misli da to toliko vredi, kupice ga, ko misli da ne vredi, niko ga ne tera. Ja licno mislim da vredi i kada budem imao pare kupicu iMac. Murderbox je work of art, tu nema dileme, ali ga u zivotu ne bih pravio niti kupio. I dalje iz njega vise kablovi, treba mi monitor, ima Win...
Sto se tice originalnosti i jedinstvenosti, nemam potrebu da to dokazujem niti sebi niti drugima bilo kakvim materijalnim stvarima. Naravno da sam originalan i jedinstven, to nije (i ne moze biti) proizvod aktivnog rada, vec dolazi samo po sebi ako prosto zivis i radis kako mislis da treba. Svaka iole pravilno formirana licnost moze da bude originalna i jedinstvena i bez prebijenog dinara.
P.S. Poslednji offtopic sa moje strane, casna pionirska!
Poslednja izmena: