Mislio i sam i bio optuzivan da sam deriste u malo starijem izdanju upravo zbog obozavanja ovog Zemeckis-Spielberg-ovog serijala.Nemam sta zauzvrat od divx-a da ponudim jer sam sve morao da izbrisem sa harda, ali sam voljan platiti ih koliko god kostali.Ukoliko se dogovorite i realizujete prebacivanje u divx format, molio bih da me ne zaboravite.Stevs je napisao(la):Ima li neko čuveni serial filmova u DivX-u.
PS:byMax ajde da prebacimo sa original diskova u DivX.
byMaX je napisao(la):Da, ja imam BTTF na vhs-u, slika je najbolja koja moze za VHS... Ali je dosta puta gledano...
Toliko...
Trazim DVD na netu...
Pozdrav sviml ljubiteljima...!!!
Zorro je napisao(la):Ovo pocinje da biva zamorno...
Vec treci ili cetvrti put na ovom forumu pisem da BTTF triologija NIJE do sada izdavana na zvanicnom DVD izdanju (a kad ce ne znamo...).
Ovo "zvanicnom" naglasavam jer je stvarno nemoguce pratiti sta su sve izdali Kinezi. Moguce je da i tamo postoji neki freak koji je sa svojih VHS kaseta to prebacio u MPEG2 i odstancovao.
U svakom slucaju, ne brinite. Bice izdat kad-tad. Sa tim starijim hitovima kompanije jednostavno malo taktiziraju, nece sav "back katalogue" da izbace odmah. Iz istih razoga npr. ni Star Wars (4-6) jos nije izdat.
byMaX je napisao(la):BTW, mislim da ne postoji veci fan za BTTF na svetu!!! - od mene!!!
KukuLele je napisao(la):Imam dodicni film bez prevoda 712 mb
byMaX je napisao(la):Ej, kapiras li da mi VCR ne radi vec dve godine, zbog cega i nisam svo to vreme gledao BTTF pa mi treba neko ko ce da izgrebuje to na HDD i DivX-uje! Kapiras?
byMaX je napisao(la):Ej, kapiras li da mi VCR ne radi vec dve godine, zbog cega i nisam svo to vreme gledao BTTF pa mi treba neko ko ce da izgrebuje to na HDD i DivX-uje! Kapiras?
Shale je napisao(la):by Max, bas ti je frka za film?
Evo ja sam svaki dan na poslu u BK (kod merkatora) pa se prosetaj sa hardom ili cd-om da ti snimim to cudo
Koliko zna ti zivis u blizini...
imam samo I deo za sada
Ajd...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari