Šta je novo?

Back to the Future na DivX

Jos jedan zainteresovan... Zauzvrat, imam Kumove, Lotr i Potera , svaki film na po dva cd-a, sa titlovima na srp i eng.

Stevs je napisao(la):
Ima li neko čuveni serial filmova u DivX-u.

PS:byMax ajde da prebacimo sa original diskova u DivX.
Mislio i sam i bio optuzivan da sam deriste u malo starijem izdanju upravo zbog obozavanja ovog Zemeckis-Spielberg-ovog serijala.Nemam sta zauzvrat od divx-a da ponudim jer sam sve morao da izbrisem sa harda, ali sam voljan platiti ih koliko god kostali.Ukoliko se dogovorite i realizujete prebacivanje u divx format, molio bih da me ne zaboravite.

Za Stevs-a: Cesto sam u KG-u tako da filmove mogu doneti ili ih tamo uz tvoju dobru volju preuzeti ukoliko takva kombinacija ispadne.boom

Vec sam obishao pola beograda i niko nema..
Na kraju cu morati ja da ih skinem sa kasete..cisto radi Beckapa..mada je snimano sa drugog kanala kada mi nije bila bash najbolja slika;(((
A gotovo sam siguran da je izashao DVD triologija!!

I ja stajem u red. Nemojte me ni slučajno zaboraviti. Baciću se i ja u potragu sa istim.

Ako neko ima original kastete (byMax čini mi se da si spomenuo da imaš) ja mogu da ih prebacim u DivX samo je problem što sam daleko od BG-a....Naravno i ja sam voljan da sve platim ako neko drugi odradi...

PS: Baš ću da potražim po netu da li postoji DVD trilogija...

Da, ja imam BTTF na vhs-u, slika je najbolja koja moze za VHS... Ali je dosta puta gledano... :)

Toliko...

Trazim DVD na netu... :)

Pozdrav sviml ljubiteljima...!!!

Universal Studios Home Video to release Back to the Future on DVD

UNIVERSAL CITY -- Universal Studios Home Video will release its first titles to support the DVD format in November 1997, it was announced today by Louis Feola, President, Universal Home Video.

"We have diligently participated in the developments of and fully support this revolutionary new format," stated Mr. Feola. "The open technological issues have been resolved to our satisfaction and we are encouraged by the successful launch of DVD hardware and software. DVD offers our industry an unprecedented growth opportunity and we believe our entry into the market at this time is critical to the success of the format. We look forward to introducing a continuous stream of high quality product on DVD and will devote considerable time and talent to ensure that the viability of this new format gains consumer acceptance across all demographics."

"Universal Studios Home Video has been working very closely with Matsushita/Panasonic, and is fully prepared to supply the same superior quality programming as has always been the company's history," stated Phil Pictaggi, Senior Vice President, Operations and Business Development.

Ten titles are slated to be released, with four scheduled for November 1997: The Land Before Time, The Shadow, The Paper and Beethoven will be released at $24.98 each suggested retail price, packaged in jewel cases. The Land Before Time, The Shadow and Beethoven will feature Digital Stereo Surround Sound audio in English, Spanish and French. The Paper and The Shadow will feature Digital Stereo Surround Sound audio in English and French. The Paper, The Shadow and Beethoven will also feature Spanish subtitles.

Other titles scheduled for release from December 1997 through February 1998 include Casper, Babe, The River Wild, Back to the Future, The Flintstones and Jurassic Park.

The DVD format utilizes a five-inch disc with enough storage capacity to fit two full-length feature films. The disc, the same size as a music CD, provides an exceptional picture and theater quality Dolby Digitald Surround Sound. Discs can be manufactured in various configurations, including dual layers on a single side disc or dual layers on a two-sided disc.

An interactive on-screen menu system allows DVD users to switch between multiple language tracks and/or subtitles. Viewers can also choose to watch the original theatrical trailer, as well as explore material about the cast, director and making of the film, when such content is included in the title's release. The format also allows inclusion of such other features as running director commentary, behind-the-scenes footage, storyboards, internet browser capability, director's cut versions, screen tests and interviews with cast and crew.

Ovo pocinje da biva zamorno...
Vec treci ili cetvrti put na ovom forumu pisem da BTTF triologija NIJE do sada izdavana na zvanicnom DVD izdanju (a kad ce ne znamo...).
Ovo "zvanicnom" naglasavam jer je stvarno nemoguce pratiti sta su sve izdali Kinezi. Moguce je da i tamo postoji neki freak koji je sa svojih VHS kaseta to prebacio u MPEG2 i odstancovao.

U svakom slucaju, ne brinite. Bice izdat kad-tad. Sa tim starijim hitovima kompanije jednostavno malo taktiziraju, nece sav "back katalogue" da izbace odmah. Iz istih razoga npr. ni Star Wars (4-6) jos nije izdat.

byMaX je napisao(la):
Da, ja imam BTTF na vhs-u, slika je najbolja koja moze za VHS... Ali je dosta puta gledano... :)

Toliko...

Trazim DVD na netu... :)

Pozdrav sviml ljubiteljima...!!!

E kolko mi se chini ti imash i TV IN na tom GeForcetu:))
Ajde baci se na skidanje u Divx..pa da ti ja to posle lepo dignem!

Zorro je napisao(la):
Ovo pocinje da biva zamorno...
Vec treci ili cetvrti put na ovom forumu pisem da BTTF triologija NIJE do sada izdavana na zvanicnom DVD izdanju (a kad ce ne znamo...).
Ovo "zvanicnom" naglasavam jer je stvarno nemoguce pratiti sta su sve izdali Kinezi. Moguce je da i tamo postoji neki freak koji je sa svojih VHS kaseta to prebacio u MPEG2 i odstancovao.

U svakom slucaju, ne brinite. Bice izdat kad-tad. Sa tim starijim hitovima kompanije jednostavno malo taktiziraju, nece sav "back katalogue" da izbace odmah. Iz istih razoga npr. ni Star Wars (4-6) jos nije izdat.

STAR WARS - A NEW HOPE FANTASTIKA RAT ZVEZDA I
Mark Hamill 124 746
Harrison Ford George Lucas
Charrie Fisher CD-a 1
STAR WARS EMPIRE STRIKE BACK FANTASTIKA RAT ZVEZDA V
116 770
Irvin Kershner S
CD-a 1 Download Subtitle
STAR WARS EPISODE I THE PHANTOM MENACE

Ovo su divx star wars iz lokalnog divx kluba. Ne razumem se bas najbolje u star wars serijal pa ne znam sta je sta ali jasno se vidi da imaju rat zvezda V.

Lazo,
za Empire Strikes Back pogledaj pod "kinezi". sigurno je nekva takva varijant au pitanju. Zvanicno izdanje nikada nije uradjeno.
Phantom Menace je regularno izdanje, no njega nisam ni pominjao.
To "A New Hope" je zaboravljeni podnaslov za prvi (tj. cetvrti deo). Vazi isto kao i za Empire Strikes Back.

Da ne komplikujemo, ako zelite da znate da li je neki film postoji na DVD-u, 99% preciznu informaciju mozete dobiti ako odete na www.imdb.com, izaberete zeljeni film, i onda pogledate onu tabelu o tome u kojim Amazon poslovnicama i u kom formatu to izdanje moze da se nabavi.

ByMax, cudi me da objavljujes tako povrsnu informaciju.
Prvo - stara je 4 godine, drugo - pisana je u buducem vremenu, trece - da si pogledao jos neki od rezultata koje ti je izbacio Google, video bi i sledece url-ove:
http://www.petitiononline.com/villa/petition.html
ili
http://www.toptown.com/dorms/creedstonegate/movie/dvd/bttfdvd.htm

Našao sam na Morpheus-u neke DivX al su to sa VHS-a ... pa probajte da skinete.

Daj bre Zorro, upravo u tome je i bila stvar... Objavili su 97-me da ce iste godine izbaciti DVD BTTF, a to se ni za 5 godina nije desilo....! Bas sam to hteo da vidite... Te Google linkove sam vec video i nema razloga da se ljutis :)

BTW, mislim da ne postoji veci fan za BTTF na svetu!!! - od mene!!! Ko hoce, neka proveri...

Ajde da organizujemo takmicenje... TVRDIM da sam najveci fan u YU!!! Dobro, srbiji!!!

Pricaj covece... kakav je taj divx... nemoj da kontaktiram neke ljude , saznam gde zivis i dodjem sam po to.... :D

Ma OK, Max, al` stvarno sam imao utisak da hoces da kazes da su DVD-i BTTF ipak izasli. Ne bih sve to pisao bezveze, i ja sam svojevremeno danima pokusavao da iskopam negde na net-u BTTF DVD-e. No, morao sam da se pomirim sa prostom cinjenicom da toga jednostavno nema.

I can't believe
you'd loan me your car, without tellin me it had a blind spot...

-blind spot..... now now, Biff now, I never noticed the car had any "blind spot" when I was drivin'... ... hi son...

- w...... it's there... how' else you'd explain that wreck out there...

- now now, biff... can I , can I assume that, um, your insurance will pay for the damage...

- My insurance? It's your car... your insurance should pay for it.... and. ... I wanna know who;s gonna pay for this... I strowed beer all over when that car smashed into me... who's gonna pay my cleaing bill... and, um... where's my report...

-well, I haven't finished those up yet but i figured since it wasn't due till Monday...

-Hello, anybody home, huh...?!! Think McFly, Think! I gotta have time to retype it.... Now, you realize what would happen if I give them my report in your handwriting.... I'd get fired... you wouldn;t want that to happen would ya...?
Would YA!?

-no, of course not biff now I wouldn't want that to happen...

itd itd...

mrzi me vise da pisem....

samo da kazem da sam film gledao bukvalno pre makar dve i po godine zadnji put ali sam zato pre toga gledao skoro svake nedelje i jos uvek se secam svake recenice....
Btw ima li neko transcript.... odnosno, script.... ????

De dobro de ubedio si nas..ajde sad lepo pusti to na prebacivanje na hard pa da ti to dignem..i kraj priche;))

Ej, kapiras li da mi VCR ne radi vec dve godine, zbog cega i nisam svo to vreme gledao BTTF pa mi treba neko ko ce da izgrebuje to na HDD i DivX-uje! Kapiras?

byMaX je napisao(la):
Ej, kapiras li da mi VCR ne radi vec dve godine, zbog cega i nisam svo to vreme gledao BTTF pa mi treba neko ko ce da izgrebuje to na HDD i DivX-uje! Kapiras?

Pa daj reci koji ti treba pa ću skinut sa net-a (ako ne nađeš neko bolje rešenje)

byMaX je napisao(la):

Pa shto nisi tako rekao..ondak kada cesh dami dash kasete da se to baci na divx!?

Iceman - zivis u Podgorici... There's no use :))))))))))))

by Max, bas ti je frka za film?
Evo ja sam svaki dan na poslu u BK (kod merkatora) pa se prosetaj sa hardom ili cd-om da ti snimim to cudo
Koliko zna ti zivis u blizini...
imam samo I deo za sada
Ajd...

Shale je napisao(la):
by Max, bas ti je frka za film?
Evo ja sam svaki dan na poslu u BK (kod merkatora) pa se prosetaj sa hardom ili cd-om da ti snimim to cudo
Koliko zna ti zivis u blizini...
imam samo I deo za sada
Ajd...

E pazi kada cu ja da uskochim sa CD-om tu....
Chekaj samo okle ti taj prvi deo>?

Ajde kad budes bio na poslu - cimni me na 063 26 28 69... I da se dogovorimo...

Imaju li tamo rezach i kakav je kvalitet filma/?

Back to the Future - Original

Eeeeeee, ja sam imao pravi pravcati engleski original, ali sam sje...o kasetu, ali pre nekoliko dana sam cuo da bih imao velikih sansi da opet iz Lonodna dobijem original, ali problem je u tome sto bas i nije jeftino. Sto se tice DVD izdanja, nece jos zbog toga sto filmska kuca Amblin i Universal nisu u dobrim odnosima, u stvari problem je u tome sto se ne zna ko ima prava na izdavanje na Video i DVD. Tako da su u Americi sve VHS kasete povucene pre nekoliko meseci, a u Engleskoj ima jos neka kolicina komada.
Dok se Spilberg i Universal (citaj Dzordz Sapiro)ne dogovore, nema nama Povratka u Buducnost bogami jos dugo vremena.

Ali ipak se nadajmo.....boom

Nazad
Vrh Dno