Šta je novo?

B92 Isp !!!!

• Začetnik teme Začetnik teme legend
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

legend

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
649
Evo novog provajdera, dosada poznatog po radio i televizijskoj stanici a od skoro i kao ISP. Ako budu i upola dobri kao sto su sa RTV-om, bice dobro....

http://isp.b92.net/

Pozdrav.

Zanimljivo 🙂

Sta li je sledece, cigarete ili kafa? Usitnile te donacije...

Mogla bi cena flata da padne, skoro svi su jeftiniji od B92.

E da, cene flat precki su im super.

Poslednja izmena:
Bane® je napisao(la):
Opustite se 🙂...

Jel ti znas nesto sto mi mozda ne znamo ili je to samo onako 😀

Nadam se da su pronasli nekog pouzdanog za tehnicku podrsku... 😉

Poslednja izmena:
deky je napisao(la):
Jel ti znas nesto sto mi mozda ne znamo ili je to samo onako 😀
Ma ne znam ništa zbog čega bi trebali da buljite u mene i čekate neku tabu informaciju, nego jednostavno b92 je samo brand u celoj priči, to će verovatno biti provajder ko provajder, moglo je da piše i Pera ISP i Žika ISP 🙂...

Tako nekako...zato ce driver da otvori "Vunarski kombinat ISP" i da nam prodaje net preko satelita 🙂 (interna moderatorska fora 🙂).

Pazi kad imaju i hosting vec.. i wireless i ovo i ono... kao da su na "sceni" 5 godina. 😛

Ali cene su im totalno nerealne.. mislim koga ce da navataju sa tim .. ne znam.. a mlad su provajder tako da..

Bane® je napisao(la):
nego jednostavno b92 je samo brand u celoj priči, to će verovatno biti provajder ko provajder, moglo je da piše i Pera ISP i Žika ISP 🙂...

Ili Peca.isp? 🙂

Ne bre, Benchmark ISP 😀

Kad smo kod Bencha, šta mislite da se ceo sajt i forum prebace na .org? Ipak je ovo neprofitabilna organizacija 😀 !

][V][ATRIX™ je napisao(la):
Pazi kad imaju i hosting vec.. i wireless i ovo i ono... kao da su na "sceni" 5 godina. 😛

Pa u neku ruku i jesu, pošto oni imaju interni provajding za svoje zaposlene još odavno, a ovo im je izgleda samo nadogradnja.

Ma da,.. ali opet.
A hosting otkida. Svi ti domaci lopovi.. zar misle da ima ovaca i dalje.. a preko dzabe hosting.. svasta

ostali su mi duzni 50dem u vreme kad ih je milosevic zatvorio, tada su imali opennet.org, flat rate je bio tih 50dem=sadasnjih 1750din.. pa i nije nesto drasticno pala cena u prethodnih 6-7 godina

Nazad
Vrh Dno