Šta je novo?

AXP SuperNova 600W otisao vent

vladalesje

Slavan
Učlanjen(a)
09.06.2010
Poena
309
Koji vent kupiti za doticno napajanje, da nije preskup, a da je kvalitetan?

od jednom u igrici je pocelo da se cuje nesto iz napajanja, kao kad vent zakacinje na onu metalnu mrezu, sto verovatno i jeste bilo, jer je zvuk bio jak, rasturio sam napajanje, skinuo vent, rastavio ga, ocistio , podmazao, ovako na oko mi delovao da je ok, ali ne mogu da procenim da li se pojeo malo onaj kanal kroz koji prolazi osovinica, ili osovinica, ja sam sve to spakovao, vratio, radi normalno sada dok je racunar u Iddle, ali kad igram igricu, kad se napajanje malo zagreje, i poveca broj obrtaja, krene da se cuje neko krkljanje ili kako vec da se izrazim, zaustavio sam malo vent tada, prestalo je, pa kasnije pocelo ponovo, i kad stavim ruku na napajanje, pravi vibracije, tada kad se cuje, dok je u iddle sve normalno, vent je 14-tica, ima dve zice, i ima konektor, moze da se razdvoji, da ne secem, ali ne znam da li se moze naci vent koji moze da se bocne tu, svi su sa 3 ili 4, da li je pametno menjati vent, ili celo napajanje :D u biosu daje dobre napone, bez problema mi gura fino masinu...

Kupi neki palo bolji 14cm vent i bocni ga u maticnu.

Vrh Dno