Šta je novo?

AXLE ATI 8500LE ili gigabyte 9000

B

BLOB

Guest
AXLE ATI 8500LE 80 eurica ili gigabyte 9000 80 eurica (ne pro)

sta je bolja varijanta od ove dve

vrede li nesto ove axle kartice ????

AXLE Radeon 8500LE je sigurno bolji od 9000, ali od 9000 pro to ne znam. Mislim generalno 8500 je brzi cip od 9000, ali nikad cuo za tu firmu AXLE pa ne smem da ti kazem nista o njoj.... Moj izbor je 8500 (nisam rekao koji je proizvodjac u pitanju.)

Axle mi nesto ne uliva poverenje, graficke su im jos jeftinije nego eagle.
Preporuka: od te dve uzmi trecu: Ga Radeon 9000 PRO
:)
:wave;

pazi ja sam danas pazario po preporuci gosn jazze Radeta 9100 i super je kartica, a stvarno je ono u sustini to 8500. Definitivno ti je to bolje nego 9000Pro. ALI DEFINITIVNO. Ako ja lazem FPS ne laze :) Prema tome uzi 8500 ili 9000 Jedino sto sam se pomucio oko drivera za 98 (ne radi mi Catal 2.5 i tako, a inace ostalo je sve u superlativu. Za 80 evrica nema bolje kartice! PS. Upravo gledah Die Another Day (DivX) i mogu ti reci da je TV izlaz STRAVA! Uopste nema onih sparkova i smicalica svojstvenih Nvidia pokusajima od TV izlaza! Pozdrav..

Evo, posto ja imam iskustva sa Axle kartama, da kazem po neku. Nisu lose, ni po performansama, ni po slici, naravno u skladu sa cenom, ako se i nadje neki primerak koji ne radi, njega je moguce zameniti. Po meni su bolje od Eagla. Bilo je dve lose serije, ali MX440SE. Inace moguce je da taj Axle Radeon 8500le nije Axle, ako se uzima od firme koja ih uvozi, vec Sapphire (kao moj, za koji sam mislio da je Axle dok ga nisam stavio u masinu), varijanta sa 4ns memorijom (ide do 295/265)

uzmi za 100e gigabyte 9000pro, nemoj da eksperimentises sa tim firmama...

<Mancha> je napisao(la):
Evo, posto ja imam iskustva sa Axle kartama, da kazem po neku. Nisu lose, ni po performansama, ni po slici, naravno u skladu sa cenom, ako se i nadje neki primerak koji ne radi, njega je moguce zameniti. Po meni su bolje od Eagla. Bilo je dve lose serije, ali MX440SE. Inace moguce je da taj Axle Radeon 8500le nije Axle, ako se uzima od firme koja ih uvozi, vec Sapphire (kao moj, za koji sam mislio da je Axle dok ga nisam stavio u masinu), varijanta sa 4ns memorijom (ide do 295/265)

Pa moram ti reci da ti slabo ide ta kartica. Ok je core, ali memory slabo je to 265. A mislim da sam ja na Gigabyte imao isto 4ns. Inace je kartica isla 299/315. Ali vise ne ide prodao sam je steta :(

Club 3d Radeon 9100 oko 80e je mislim najbolja kupovina...

Ma svaka cast za 9100 ali me muci jer u 98 hoce da se instaliraju samo oni Catalyst 2.02 verzija (koja god da je to) a dolazi na disku uz Club 3 D karticu.. Sta preporucujete? da probam one Omega drivere?

Nazad
Vrh Dno