Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Treba mi neki antivirus program koji sigurno radi na winME, koji ima crack na netu, koji moze da se updateuje i koji je vanredno dobar. Trebaju mi linkovi, hvala
AVP. Ali obavezno skini verziju 3.5 nikako 4.0. Imas na www.avp.ch a update mozes da vrsis iz lite-a preko adrese www.sezampro.yu/avpupdate. Crack potrazi u ovoj sobi, preko search opcije.
a jel' neko probao rumunski NOD32? U svim stranim casopisima ga bas MNOGO hvale: otkriva viruse oko 100%, a opterecuje CPU oko 0% (!!!)... Vec 3 godine je prvi na mnogim listama... ovde ga niko ne pominje...
AVP 4.0 nikako kao sto rece drug Stalin meni je blokirao vise masina pod win2k i winxp. NOD32 je dobar ali ti treba pass za update bez obzira dali si ga registrovao (krakovao). Ja licno koristim F-Secure dobro radi nepravi mi ****** po disku poput Nortona (krkljanje po hardu)i update mu radi kad ga registrujes. Inace imao sam dobro iskustvo i sa McAffe-jem ali mi je istekla registracija