Šta je novo?

Avira Premium Suite i update

• Začetnik teme Začetnik teme Goxy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Goxy

Čuven
Učlanjen(a)
06.03.2002
Poena
710
Imam 2 pitanje vezana za update za Aviru Premium:

1. Iako je update lepo namešten da radi automatski, to se ne dešava nego ja moram ručno da updateujem
2. Kod update-a mi stoju žuti uzvičnik da nije zadnja verzija iako sam ga updteovao pre 2 sekunde na zadnju verziju i nema ništa novo, i restartovao sam i komp i Aviru ali i dalje je tu uzvičnik.

Poslednja izmena:
Pretpostavljam da je bug
Ako te toliko buni/smeta,
postavi pitanje na zvanicnom Avira forumu.
Ako ti je za utehu, i kod mene je isto

Pre svega,nisi napisao kakvu imash registraciju programa.Skoro su svi postojeci(nelegalni,piratski,skinuti sa neta) kljuchevi stavljeni na blacklist,tako da je update onemogucen.Probaj sa nekim drugim kljuchem,free registracija na 6 meseci josh uvek traje,a link mozesh da pronadjesh na temi o Free Aviri.

Pre svega,nisi napisao kakvu imash registraciju programa.Skoro su svi postojeci(nelegalni,piratski,skinuti sa neta) kljuchevi stavljeni na blacklist,tako da je update onemogucen.Probaj sa nekim drugim kljuchem,free registracija na 6 meseci josh uvek traje,a link mozesh da pronadjesh na temi o Free Aviri.

ja antiviruse uvek kupujem tako da sam i aviru kupio, tj legalna je, a sat i datum su OK, ali ja sam napomenuo da mi automatski update ne radi, a kad ga ručno pokrenem radi normalno.

Juce je prosao neki Update, ja mislim na verziju 10. Nakon toga uz podizanje Windowsa dobijam poruku kao na slici. Pokusao sam u Parental control da promenim sa Administrator na ime kopjutera ali nije moguce. Zna li neko o cemu se radi?

Meni je isto to izbacio. Samo sam potvrdio i nije bilo nikakvih problema.

U verziji 10 treba da stikliras ovo: Configuration->UPdate->Automatic Update->Activate. To ostane NEstiklirano ako si novu verziju instalirao preko stare.

Kod mene od pre para dana kaže da mora restart posle updejta, pa mi ponudi da modifikujem instalaciju gde izbaci grešku da neki database fajl nije dostupan (zaključan, oštećen fajl sistem?). Poludela Avira načisto, valjda je do njih. Očekujem da srede to, ako ne onda ću morati sam da se bakćem (izbegavam updejt za sada). Sve ostalo radi ok.

I meni je trazio restart racunara i odradio instalaciju neku, mada bez problema osim ove poruke koja ne znam sta predstavlja.

Novo pitanje. Nakon poslednjeg Update-a na verziju 10, AntiVir Web Guard mi ne dozvoljava pristup nekim sajtovima. Mogu li te adrese nekako da ubacim u bezbedne?

Dajte mi jedan dobar razlog zašto zadržati Security Suite u fulu?

Pošto nije hteo da apdejtuje na verziju 10 morao sam reinstall a onda se javio novi problem: avmailc.exe

Nije mi jasno zašto su čačkali nešto što radi. avmailc.exe uzima jedno jezgro sebi a zna da ode i na 90% CPU povremeno. Servis se ne može isključiti, obrisati i nije malware. Ljudi su se javljali na zvaničnom forumu Avire ali za sada izgleda da nema rešenja. Da li zna neko kako ovo rešiti ili da brišem?

Nazad
Vrh Dno