Šta je novo?

avi to SVCD plus prevod?koji program???

edieee2002

Čuven
Učlanjen(a)
30.01.2004
Poena
604
pozdrav
do ovog popodneva ovo me nije ni zanimalo ali mi sad bilo dosadno...
Uz pomoc kojeg programa mogu da snimim VCD ili Super VCD disk ali da ubacim i prevod?To mi jos nije poslo za rukom,probao sa sa Nerom I Roxiom,mogu da snimim gore navedeno ali prevod ne.Kako vi to radite i uz pomoc kojeg programa?Puno hvala na bilo kakvoj pomoci!!! :wave:

bilo je 100 puta
koristi search
kljucne reci :
virtualdub
tmpgenc
mencoder

velika greska
kljucna rec je sajt : www.doom9.net

a jos bitnija rec je dvd2svcd (objedinjuje i podvarijantu avi2svcd), ima tamo sve
za ubacivanje prevoda u sliku koristiti avisynth filter vobsub ili ili nesto slicno.. ako bude problema u nalazenju , izvolte na [email protected], pa cu vam ga poslati

i pre nego sto bilo sta pitate, procitajte upustva na gorepomenutom sajtu!!!

nikako mi nije jasno zasto bi iko zeleo da koristi SVCD?????????? ja kad nabasam na takav fajl, odmah ga bacam u obican divx....

ovo mi je potrebno jer iz dosade sam hteo prijatelju da narezem jedan film da gleda na kucnom DVD a posto nemam dvd rezac ovo je bila jedna od varijanti kako to da izvedem mada mi je bio problem prevod.Hvala na odgovorima i sad cu bas probati sa virtuladub-om bar da vidim umem li...

nije bas tako jednostavno
odredjeno preznanje mora postojati

ja , s obzirom na dosadasnja iskustva, i dalje preporucujem dvd2svcd sa www.doom9.net, nije home page ali ima guide i uvek sveza verzija

a osim toga... dobja se najbolji kvalitet....

Nazad
Vrh Dno