Šta je novo?

AVG i COMODO

sljamka

Slavan
Učlanjen(a)
29.03.2005
Poena
319
Sa novim update-om AVG dolaze izgleda i problemi. Ovaj update trazi uninstall comodo firewall-a. Do sada sam koristio AVG anti virus dok je comodo firewall. Jel moguce da ovi iz AVG namecu koriscenje security-a preko nekih modula antivirus-a. Ne vidim drugi razlog da bude nekompatibilan sa Comodo firewall-om. Do novog update-a je sve radilo OK. Kakva su vasa zapazanja? Jel ovo i kod drugih proizvodjaca softvera za sigurnost.

A što ne staviš Comodo Internet Security, isto je besplatan, tj commercial free ?
Verujem da Comodo valjano obavlja svoj posao iako je free

Nisam razmisljao u tom pravcu. Ima li ikog ko koristi razlicit anti vir i firewall software ili se opredeljujete za security resenja. Sta biste preporucili kao all in one resenje. Ciki koristis comodo is, kakav je ? Hvala.

Ja sam negde postavio pitanje ima li ko iskustva sa CIS-om. Mislim da niko nije odgovarao pa sam batalio vise da proveravam to mesto. U svakom slucaju instalirao sam kompletan Comodo free int. security- dakle i firewall i antivirus. I opet kao i ranije nisam imao problema. Dugo sam koristio MS Essentials AV i iako su neki pominjali da je bzvz ili da je to igracka, meni je on radio posao. Nikad nisam imao problema sa virusima. Sve se svodi na to kakav je ko korisnik. Imam osecaj da meni i najgore ocenjeni antivirus moze da radi posao jer uglavnom znam sta radim :D

Koristim Comodo par godina i svima stavljam ko trazi free AV paket i to je to!
Inace za njega sam saznao bas ovde na benchu!

Comodo je mnooooogo dosadan, moraš da provedeš određeno vreme s njim da ga naučiš šta da radi, a posle toga te ništa ne pita
Koristim ga na 10-tak XP-a i na jednom W2003 Server SBS-u, mada se ponekad desi, na tom Serveru, da posle updatea jednostavno prijavi neku grešku i izbaci GUI deo, dok cmdagent i dalje nastavlja da skenira komp

A što ne staviš Comodo Internet Security, isto je besplatan, tj commercial free ?
Verujem da Comodo valjano obavlja svoj posao iako je free

Ja imam ovu kombinaciju i jako sam zadovoljan. Instalirao sam i na ženinom laptopu. Radi korektno uz to je i free.

Nazad
Vrh Dno