Zlatko_indult
Slavan
- Učlanjen(a)
- 12.01.2009
- Poena
- 301
Na mom Acer-Aspire 8920G imam ugradjenu AverMadia A309 DVB-T. OS je Vista Ultimate 64. Problem je da je samo MCE prepoznaje. Probao sam sve drajvere koje sam nasao. E sad drugi problem. Posle mnogo skeniranja uspeo sam slucajno sa originalnom sobnom telekopskom antenom da ubodem 4 kanala ali samo na mikro lokacii u sredinu dnevne sobe i na oko 1,5 m visine. Sa vanjskom log antenom sa kojom hvatam DVB-T programe sa 90% kvaliteta signala na Sony LCD TV-u ne uspevam da uvatim nista na AverMedii isto kao i sa kabla od kablovske sa kojim isto na TV-u ima paket od nekih 60 kanala. Dali je ova AverMedia toliko tupa ili ja nesto gresim. Pisao sam i Aceru i AverMedii ali odgovori su u stilu priblizi antenu prozoru i sl.
Acer je bio jos bezobraniji. Kazu da nepoddrzavaju 64 bit OS iz razloga sto su mi notebook prodali sa 32 bitnom Vistom, a imaju drajvere na njihovom sajtu za moj notebook i za 64 bit OS. Ako neko ima kakvih sugestija bio bi zahvalan.
Acer je bio jos bezobraniji. Kazu da nepoddrzavaju 64 bit OS iz razloga sto su mi notebook prodali sa 32 bitnom Vistom, a imaju drajvere na njihovom sajtu za moj notebook i za 64 bit OS. Ako neko ima kakvih sugestija bio bi zahvalan.