Šta je novo?

misterno

Čuven
Učlanjen(a)
01.04.2003
Poena
619
kada ce ovo da proradi
avatar mi je animirani gif ali vidi se samo prvi frejm

????

Ja vidim sva tri frejma.

Ja na tvom avataru vidim tacno 3 frejma

?????
zezas
ja vidim samo prvi i to jos i kada snimim avatar kao gif i otvorim ga pomocu acdc-a opet samo jedan
a po size-u se ne razlikuje od originalnog kojeg acddc korektno otvara

Ako koristiš IE verovatno ti nije uključeno "Play animations in web pages" (Tools -> Internet Options -> Advanced).

Peco, ajde otvori jednu sobu Avatari, da malo raspravljamo o tome... :)
Stvarno sto je mnogo mnogo je...
Ne konkretno ovaj tred, neko svaki drugi je o avatarima...

Poz.

ma znam da vas smaram , al eto ukljuceno mi je "Play animations in web pages"
ma ovaj winXP mi duze nije radio vise od mesec dana, uvek format c:
samo da dignem modem pod SUSE-om i nece vise da me vidi xp

meni isto rade sva tri frejma

Ja isto vidim sva tri frejma... a XP mi je star jedno 2.5 godine :)

mi svi vidimo, znaci radi ti sigurno

Neo_Matrix je napisao(la):
Ne konkretno ovaj tred, neko svaki drugi je o avatarima...
Pa ti si prvi koji je stalno smarao o avatarima dok dotichni nisu uvedeni za sve usere, tako da bolje nemoj da komentarishesh nishta !

misterno je napisao(la):
ma znam da vas smaram , al eto ukljuceno mi je "Play animations in web pages"
ma ovaj winXP mi duze nije radio vise od mesec dana, uvek format c:
samo da dignem modem pod SUSE-om i nece vise da me vidi xp

Nije dovoljno da ukljucis "Play animations in web pages", moras da uradis i refresh stranice.

Misha je napisao(la):
Pa ti si prvi koji je stalno smarao o avatarima dok dotichni nisu uvedeni za sve usere, tako da bolje nemoj da komentarishesh nishta !

Evo, citiracu samog sebe :

Neo_Matrix je napisao(la):
Pa kad nije bilo za sve, onda daj za sve, kad ima za sve, onda ajde povecaj velicinu...
Samo me zanima sta ce posle biti...

Inace ja jesam bio dosadan da se uvede za sve, tj. pitao sam za mene, a onda je Peca rekao bice za sve, ali sad ovo sa velicinom je stvarno preterivanje...

Nego nesto tebe nema od kad je popularno ono udri pingvina ? :d

Poz.

Panos je napisao(la):
da nije do tvog firewall-a?

pa isto mi neradi i sa iskljucenim zone alarmom
ma sredice se jednom reinstalacijom kada budem imao vremena

Cak i kada firewall nije pokrenut on "pamti" opciju Make animated images non-repeating.
Morao sam da iskljucim opciju da bi radilo!

Panos je napisao(la):
Cak i kada firewall nije pokrenut on "pamti" opciju Make animated images non-repeating.
Morao sam da iskljucim opciju da bi radilo!

evo uspeo sam da dignem modem pod suseom i evo vidim i sam radi

Poslednja izmena:
Misha je napisao(la):

Bravo Misho! Ovo sam hteo i ja da kazem.

E sad kad lepo vidis svoj mali animirani gif, i time si zadovoljio svoju sujetu, ja bih stvarno zamolio nekog moda ili admina da obrise ceo ovaj tred, jer je prica o avatarima vise necuvena. Gotovo da bih zabranio da se na tu temu govori...

Dandy je napisao(la):
Ja isto vidim sva tri frejma... a XP mi je star jedno 2.5 godine :)

Pazi, mozda je off-topic ali moram tebe da pitam. Posle 1-og meseca (recimo) IE je prestao da radi sa JAVA-om. Znaci ni iz IE-a ni iz MyIE-a mi ne rade java skripte? Sa Operom sve redi savrseno...
?!?

Marti Misterija je napisao(la):
E sad kad lepo vidis svoj mali animirani gif, i time si zadovoljio svoju sujetu, ja bih stvarno zamolio nekog moda ili admina da obrise ceo ovaj tred, jer je prica o avatarima vise necuvena. Gotovo da bih zabranio da se na tu temu govori...

o kakvoj sujeti pricas,daj objasni, ja sam samo pitao sto nisu podrzani animirani gifovi, jer pod winXP-om nevidim da to ikome radi, a nisam znao da je problem do mene tj xinXP-IE

Mozda si iskljucio u MyIE ili negde drugde podrsku za java skripte za IE, sto se naravno ne odrazava na Operu. A ovo je totalni off topic :d Sorry, valjda ces da vidis odgovor pre nego sto neko od modova ne obrishe ceo tred.. (mozda ce samo da ga zakljuca)

FNM je napisao(la):
Mozda si iskljucio u MyIE ili negde drugde podrsku za java skripte za IE, sto se naravno ne odrazava na Operu. A ovo je totalni off topic :d Sorry, valjda ces da vidis odgovor pre nego sto neko od modova ne obrishe ceo tred.. (mozda ce samo da ga zakljuca)

Nisam iskljucio nista, pregledao sam... Probao sam i da reinstaliram IE, zatim sam instalirao SP za IE i ne vredi... :(

Nazad
Vrh Dno