Šta je novo?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

duksa88

Čuven
Učlanjen(a)
02.01.2002
Poena
650
Meni se nije svideo film. Kraj ocekivan cak i na osnovu podele uloga vidis ko je pozitivac ko je negativac. A tek kraj, pa da li je moguce da se kopa nesto tamo na drugoj planeti a da moraju da vezuju stapine dinamita i da bacaju kao humanitarnu pomoc na kraju. Ko je rekao TOMAHAWK?
E sad nije ovo razlog zasto postavljam temu. Moje pitanje, da li ima nekog ko je gledao Ajkulu 3d? Da li je dozivljaj bio isti slican ili bolji? Da li je "ovakav" prikaz svuda u svetu ili je to posledica losih ( prljavih ) naocara koji nam daju.
Da li je Avatar u Njujorku bolji od domaceg.
( btw pricas o Avataru i prikazujes stolice koje se mrdaju a ne kazes ta je to druga neka sala..)
Molim da se ne ponavljaju oni zbog kojih je zakljucana prosla tema. Svako ima svoje misljenje ali i obavezu da postuje tudje. Ovo je cisto tehnicko pitanje.
Hvala

Ne znam kakav je kod nas jer ga kod nas necu gledati sigurno, u madjarskoj izgleda strava, to je i jedino dobro kod tog filma....u bioskopu izgleda spektakularno.

cuj letela, covek ima ogrebotinu posred obraza. jedva se izmaknuo :D

ja ne kontam naziv treda :D

Wtf is this shi*? Isto ces iskustvo dobiti i kod nas i u svetu.. Na IMDB-u citam da IMAX bioskopi u USA nisu za pohvalu, odnosno diskutabilno je da li je uopste bolje iskustvo od 'obicnih' bioskopa sa 3D tehnologijom, kakvi su i kod nas..

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno