da i jeste, ocenjena je prilicno dobro,a graficki je prelepaOvo moze da bude prilicno dobra igra.
Vise ne mogu da provalim kad neko lozi...Kakve crne dobre ocene i prosto ne mogu poverovati da oni i dalje furaju jednu istu "formulu". Pegla mi se od ovakvih igara, kao sto sam osetio mucninu u FC6 nakon 15 - 20min. Onaj FC Primal me lepo vozio, da li je bila atmosfera pogodjena ili sta...Ali nesto slicno davno nisam odigraoDobre ocene. Grafika predivna... No, Far Cry k'o Far Cry...
Još jedno Ubisoftovo repetitivno s*anje. Odavno sam prestao da igram njihove igre - živi smor.
A ja bih rekao da je zbilja više nego otrcano da se neko uključuje u diskusiju na ovaj način i to samo zato što je reč o igri iza koje stoji u potpisu Ubisoft.Vise ne mogu da provalim kad neko lozi...Kakve crne dobre ocene i prosto ne mogu poverovati da oni i dalje furaju jednu istu "formulu". Pegla mi se od ovakvih igara, kao sto sam osetio mucninu u FC6 nakon 15 - 20min. Onaj FC Primal me lepo vozio, da li je bila atmosfera pogodjena ili sta...Ali nesto slicno davno nisam odigrao
Ne tera nas niko, ali kritike su na mestu. Ubisoft je bukvalno mašinerija za štancanje kao i Netflix.Iskreno ne znam ko vas tera da igrate, jednostavno zaobiđete i kraj.
samo za division 1 i 2, ostalo je smece sveSada iskreno bez zezanja ili sarkazma - da li je stvarno neko bio "nahajpovan" za bilo koju Ubisoft igru zadnjih 5-7 godina?
Ja sam iskreno samo za 2 - Beyond Good and Evil 2 (od kog ocigledno nema nista) i novi SW Outlaws za koji uopste nisam optimistican...
Bio sam ja sa Immortals Fenyx Rising 2, ciji je prvi deo, sto se mene tice, najbolja stvar koju je Ubi odavno izbacio.Sada iskreno bez zezanja ili sarkazma - da li je stvarno neko bio "nahajpovan" za bilo koju Ubisoft igru zadnjih 5-7 godina?
Ja sam iskreno samo za 2 - Beyond Good and Evil 2 (od kog ocigledno nema nista) i novi SW Outlaws za koji uopste nisam optimistican...
Ja sam odigrao assasina i meni je odličan. Volim tu franšizu. Jeste sve slično, opet ja ne mogu dati kritiku dok lično ne probam. Ovo što na YT vidim ne znači mi ništaNe tera nas niko, ali kritike su na mestu. Ubisoft je bukvalno mašinerija za štancanje kao i Netflix.
Meni se na primer igra Mirage, verovatno ću ga i odigrati iako sam sve to već video u prethodnim Asasinima.
Za Avatar je postojalo mišljenje da bi mogao biti nešto drugačije ali nakon prvog konkretnog gameplaya bilo je sve jasno. Sadly...
Far Cry, hajde ne računam prva dva, trojka mi je bila odlična. Četvorku nisam ni završio, probao bar 3-4 puta. Peticu igrao nešto malo, 6 nisam ni pratio, New Dawn i Primal ne bih komentarisao jer me nisu nikada zanimale.Far Cry,Wildlands,Divysion 1-2,AC Odisei,Walhala....etc etc otvoreni svet,pun za istraživanje
To šta neki govore ubishit,trla baba lan da joj prodje dan,a svaki od tih ima barem dva naslova iz ubisofta.I šta je najbolje 100% je prošao barem jedan
Znam šta dobijam sa njihovim igrama,100+ sati zabave
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari