Šta je novo?

Avantura koja obecava

borab

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
860
Je Return to mysterious island.Skinuo sam demo i jednom recju-odlicna.Iam kombinacija predmeta, kobinacije su logicne, ima game play.Glavni lik je devojka, a avantura je radjena po Giles Vernu.

kakvo je izvodjenje?

borab je napisao(la):
Je Return to mysterious island.Skinuo sam demo i jednom recju-odlicna.Iam kombinacija predmeta, kobinacije su logicne, ima game play.Glavni lik je devojka, a avantura je radjena po Giles Vernu.

Ova igra ce biti odlichna, pogotovo shto ima integrisan Game-Play :D
:d :smash: :smash: :smash:

Izvodjenje. Pogled od 360 stepeni. Tamo gde mozes da ides upali se bela lampica, a tamo gde imas iterakciju , upale se beli zupcanici. Grafika, perfektna, zvuk ok.Zadatci ok .

evo sad sam je dobio instaliram pa javjam utiske

btw nisam ljubitelj avantura ali videcemo :)

I ja sam je video i bas mi se dopada... Old school avantura upakovana u dobru grafiku i uz dobar scenario...!

evo ja instalirao i odusevio se!bas sam se zaigrao.sve super malo tesko ali tako i treba da bude :d

btw od cega sklopiti pecaljku=stap+kanap+gliste+?
i gde naci taj ?

Si pokupio ostrige sa stene? Ma imas resenje u demou. Sve je cista logika i kombinatorika.

Po zilu vernu sam presao pre mesec dana "Journey To The Centre Of The Earth" koja je click & point avantura i isto je pocela sa nekim ostrigama na plazi...
Da li je to neka nova igrica o kojoj govorite?
Da li je radjena po principu Siberia-e?
pozdrav!

nije kao siberia jer i siberiji ti je fiskirana kamera i 3thr person a ovo je fsp lici na siberiju malo ima riba isto mobilni :D

Igra je izasla na 2cd-a.

Nazad
Vrh Dno