Šta je novo?

[Avantura] Broken Age

ABET

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
26.03.2007
Poena
720
Izašao prvi chapter!

Ljudi moji, kako ovo izgleda, gotovo magično. Sjajni dijalozi, super jednostavan način interakcije, intuitivan interfejs i meniji, priča koja deluje jako zanimljivo i greje ovo matoro igračko srce. Tek sada mi je jasno zašto je Šafer pukao sve pare sa Kickstartera pre nego što je uspeo da završi igru. Valjalo je truda uložiti da se ovako nešto originalno odradi.

Ako uskoro krenes da igras daj utiske, da znam da li da gubim vreme na ovo ili da trazim neku drugu avanturu :D

^ Odigrao sam većinu prvog chaptera i mogu ti reći da nije uopšte gubljenje vremena. Jesam neko ko je naklonjen prema P&C avanturama ali je ovo sigurno jedna od najboljih u poslednje vreme.

greje ovo matoro igračko srce

This. Vraca veru u igre kao storytelling medium. Za sve generacije i sva vremena. Kao Dr Zeus, Dizni ili Teri Pracet. Gilbert i Sejfer su u toj bezvremenoj klasi.

Uzgred sam koncept me malo podseca na film Cloud Atlas.

Jako je dobro odradjeno sve. Odigrao sam nazalost samo prvih 45min sa curom, nastavicu ovih dana.

2973072.jpg

Odigrao. Traje koliko i film. Prelako. Samo sam jedan detalj propustio i tu se vrteo 15min. Nema nikakvu replay vrednost

Prosto mi je zao da prelazim Broken Age, presao sam 3/4, izuzetno mastovita igra, duhovita, ali i preterano laka, u danasnje internet doba prosto je neverovatno da neko koristi mastu pored gugla i interneta gde nam je sve dostupno na tacni

Vrh Dno