ognjen.
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 11.04.2011
- Poena
- 155
Pozdrav svima , stavka TV-a je kupljena , uzeo sam 40C530 i vise sam nego zadovoljan za ulozeni novac (placen 59k u tehnomaniji) , e sad na red dolazi ozvucenje , poceo sam malo da prelistavam i video sam da za ovo planinarenje treba para i para , svi savetuju pojedinacne komponente , pa sam za pocetak mislio da uzmem neku jeftiniju varijantu svega toga , imam mogucnost da uzmem ovaj uredjaj po ceni sa linka ,pa me intersuje sta iskusniji forumasi misle o njemu , gledao sam denon ,sherwood i slicne marke low modele i sve se krece od 25-40K , ovo je prva komponenta koju bih uzeo pa bih onda zvucnike krenuo po lako prvo prednje pa kako leze kinta vufer itd itd , dakle http://www.walmart.com/ip/Sony-7.1-Channel-A-V-Receiver-with-100W-Black/16489922 , napominjem da nisam zahtevan korisnik , reciver bi bio prikljucen na komp preko hdmi , a onda tv preko njega , mislim da ovaj model zadovoljava moje potrebe a cena je vise nego korektna , svaki komentar sugestija je dobrodosla , unapred hvala