Šta je novo?

AutoRun

Anci

Slavan
Učlanjen(a)
10.09.2007
Poena
304
Iz nekog razloga, kada ubacim CD, je prestao da mi se pojavljuje prozor koji pita sta zelim, kojim programom da otvorim CD! U propertis-u (auto play)je sve podeseno kako treba, ali prozorcica i dalje nema! Moze li neko da mi pomogne? Navika je cudo...

Raspakuj ovaj fajl, pokreni dvoklikom yes pa ok. Restartuj.

Prilozi

• AutorunFix.zip
    349 bajta · Pregleda: 37
Odradila, opet isto... Nema prozorcica... Jednostavno, samo otvori CD bez da pita!:mad: Ah! Postoji li neko drugo resenje? Ovo ne funkcionise...

Savet je da iskljucis potpuno autorun, jer je to odlican nacin da dobijes neki virus. Cak je microsoft najavio da ce konacno odustati od autorun mogucnosti u buducim operativnim sistemima.

Probaj sa ovim alatom. Da nisi mozda skoro imala neki virus i koristila combofix kao alat za ciscenje ? I ja bih ti preporucio Djoletov savet.

Prilozi

• AutoFix.zip
    32.6 KB · Pregleda: 35
Poslednja izmena:
Probaj sa ovim alatom. Da nisi mozda skoro imala neki virus i koristila combofix kao alat za ciscenje ? I ja bih ti preporucio Djoletov savet.

Nije bilo virusa, potpuno cist comp. Znam za probleme sa virusima i autorun-om, sve je to ok. A opet, ovo me nervira, mozda najvise zbog toga sto se izgubilo samo od sebe... (takve smo mi zene:)) Ni AutoFix nije pomogao! Ah...

Poslednja izmena:
Start → Run pa ukucaj "gpedit.msc" i proveri šta ti je sa autorun-om!

Ako ti treba detaljnije, samo reci!

Namesten je kao i sve drugo: not configured. Probala sam sve, enable-desable, ni da cuje... U mom kompjuteru nisu trojanci i virusi vec Gremlini!:crash:

citiram:
"Unfortunately, Windows XP seems to like to repeatedly break this functionality on some systems. Luckily, there is an easy fix available from Microsoft. They provide a utility called "Autofix.exe", as described in this knowledge base article.

While the bottom of the above article claims this was fixed in XP Service Pack 2, we can attest that some of us have used this utility ourselves on SP2 to fix the exact problem you describe.

To download Autofix, go to Microsoft's download area, type
autoplay in the keywords box, and click Go. You'll see the Autoplay Repair Wizard. Download and run it, and follow the simple instructions in the program.

Then log off and log back onto your computer (restart it to be on the safe side) and it should work again."
http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;822660

A za gremline spremi čokoladice :d

Ne, nece! Vec je Spock1 okacio autoply repair wizard. Nije uspelo tada a nije ni sada... Mozda ja nesto ne odradim kako treba kad krene carobnjak?

Poslusala sam savet i iskljucila autorun! E kad ne da pita - nece ni on sam da radi sta mu je volja! Ende...

Vrh Dno