kole89
Slavan
- Učlanjen(a)
- 18.08.2004
- Poena
- 319
Problem je sledeći: na CD-u sam napravio prezentaciju unutar foldera Site. Ime fajla je prezentacija.html. Hteo bih da se pokrene automatski kada ubacim CD. Do skoro sam to radio pomoću programa AutoRun Pro - stavim njegov exe file u root CD-a i u autorun.inf upišem:
ali od verzije 1.0.4 beta FireFox prijavljuje grešku "e is not a registered protocol" (ukoliko je CD-ROM E: ), a radi u IE-u. Shvatio sam da FireFoxu treba da prosledim informaciju da otvori "file:///*slovo CD-ROMa*:/Site/prezentacija.html". Zanima me kako bih ovo mogao da rešim (može i neki drugi način tj. bez upotrebe autorunpro-a, samo da radi na svim browserima).
Kod:
[autorun]
open=autorunpro.exe
ICON=Icon.ico
[AutorunPro]
Run1=Site/prezentacija.html
ali od verzije 1.0.4 beta FireFox prijavljuje grešku "e is not a registered protocol" (ukoliko je CD-ROM E: ), a radi u IE-u. Shvatio sam da FireFoxu treba da prosledim informaciju da otvori "file:///*slovo CD-ROMa*:/Site/prezentacija.html". Zanima me kako bih ovo mogao da rešim (može i neki drugi način tj. bez upotrebe autorunpro-a, samo da radi na svim browserima).
Poslednja izmena: