Šta je novo?

autoresponder/vacation plug-in kod nasih email provajdera?

Keops

Čuven
Učlanjen(a)
25.12.2002
Poena
620
kao sto je vec receno u topicu, zanima me da li postoji neki nas ISP koji u okviru webmaila/control panela daje mogucnost da se "ukljuci" autoresponder koji bi slao automatski reply sa definisanim sadrzajem na svaki primljeni mail?

pozdrav!

VERAT sto je meni poznato.
samo jos da radi :d

Ja ga ukljucio jer mi je bas trebalo.. ali nista nije odgovarao auto reply, vec kada sam se vratio posle mesec dana je tek poceo da sam odgovara tu poruku.. izblamirao sam se samo tako. Ja tu a ono auto respond. Verat ! grrrrrrr

ja trenutno koristim sezam i oni na moju veliku zalos' nemaju autoresponder opciju za mail :( e sad, mogu da dignem squirellmail na svom domenu i da u njega ubacim vacation plug-in bez problema, ali bih voleo da imam tu opciju na svom default mail nalogu, a ne da sam to budzim na webhostu jer retko koristim mail sa svog domena... ono, zbog autorespondera sam spreman da vrlo rado "odem" sa sezama, jer mi je trenutno ta opcija od velike vaznosti, pa ako je neko kojim slucajem vid'o tu opciju na svom mail nalogu kod nasih ISP-a, a da radi naravno, nek' se javi, please :)

Pa eto Verat ti koristi bas Squirellmail ali kako non stop nesto budze ko zna kad radi a kad ne..

ma, daj nesto drugo, jel moguce da je verat jedini? :x don't take me wrong, ali:

a) recimo da sam se jako davno zarekao da nikada necu koristiti usluge verata :D

b) posto ovo pod a. nije princip, bitnije je ovo pod b koje kaze da verat ne daje relay sa svojih mail servera, sto, pored toga sto ipak daje full send/recieve webmail pristup, ipak nije dovoljno da ga izaberem za svog default email isp-a :)

poz!

P.S. ako vec nema domacih provajdera, mozda postoji neki free pop3/smtp email provajder koji ima autorespondere? mail.ru maybe :?:

Pa ako ces za "default" mail nalog da koristis domaci provajder, onda moj savet je bolje batali. Mail.ru je najbolji za to, ali cini mi se da nema auto reply.

][V][ATRIX™ je napisao(la):
Pa ako ces za "default" mail nalog da koristis domaci provajder, onda moj savet je bolje batali. Mail.ru je najbolji za to, ali cini mi se da nema auto reply.

mail.ru je imao auto replay bar do pre 3 - 4 meseca kada sam ga zadnji put koristio.
Ali moras ici na rusku stranicu sa podesavanjima koliko se secam sa engleske nije postojao link.

Pa tako se i meni nesto cini, ali uvek koristim eng. verziju.. Skoro sam doduse isao da iskljucim onaj SOMNITELNIE folder za spam.. :)

Nazad
Vrh Dno