Šta je novo?

Autoplay hard diska?

dok

Slavan
Učlanjen(a)
29.11.2005
Poena
319
Cele noci nisam oka sklopio boreci se sa nekim virusom i na kraju vratim pomocu acronisa prethodni image.Da napomenem da su hardovi postali kao CD romovi imaju autoplay!!!I mogu se otvoriti samo desni klik pa open a DVD rom i virtualni postali su ko hardovi imaju samo open a ne i autoplay???Verovatno je ovo vec bilo na forumu ali je 6 ujutru i nisam imao vremena da trazim.Kaka da vratim da mi se particije otvaraju na dvoklik kao ranije.

P.S.Kad sam vratio image jedno kratko vreme se je C particija otvarala na dvoklik pa posle nekoliko restarta i ona nece vise .:mad::mad::mad:

Posto vidim da niko nije odgovorio da napisem kako sam resio problem.Posle formata c i instalacije novog operativnog sistema (XP SP3) opet nisam mogao da otvorim particije D,E,F itd samo se C otvarao na dvoklik pa je i on prestao nakon nekog vremena.Kad sam pokusavao da otvorim na dvoklik recimo D particiju tazio mi je Microsoft framework 2 ????!!! Ocigledno je virus ostavio traga i na tim particijama,pa sam pomocu total komandera ceo dan prebacivao podatke sa jedne na drugu particiju da bi je ovu koju sam ispraznio formatirao i tako sa svakom od 6 particija.Na kraju opet instalacija novog sistema i to je to.Trajalo je ceo dan jer sam imao na hardovima sve i svasta a i nesto sam morao sa brisem.(Ubice me zena jer sam slucajno obrisao koncert grupe HIM na Exitu od pre neku godinu).

Nazad
Vrh Dno