Šta je novo?

Automatsko skeniranje usb flash-a na viruse???!!!

xopqak

Slavan
Učlanjen(a)
22.02.2008
Poena
301
Koji antivirus ima mogućnost da skenira usb flash na viruse prilikom njegovog plug in-a?? Malo sam googlovao i pronaso program pod imenom USBVIRUSSCAN ali se ne snalazim sa njim u kombinaciji sa nod32 eset smart security. Da li je neko ima iskustva sa ovakvim problemom tj. sa ovakvih zahtevom?

Na poslu koristim usb disk security. Free, dnevni update, cim ga bocnes, aktivira se usb shield.

Kaspersky skenira...

I Avast automatski skenira (a trebao bi svaki AV program to da radi tokom autoplay čitanja).

borab, kako je free?!

$55?!

I avira isto,narocito po mom iskustvu intervenise cim se pokrene nesto sto ne valja..

Hvala svima na pomoći. Eksperimetisaću sa antivirus programima koji imaju tu mogućnost, kao što su Kaspersky i Avast.

Koliko ja znam, svaki iole kršten AV bi trebao da skenira prenosne uređaje kada se nakače na komp.Kaspersky, Avira, AVG to sigurno rade.

Ako si vec u fazonu da experimentises probaj da ti redosled bude sledeci:Avira,Avast,Kaspersky,AVG..
Avira je po mom misljenju najbolja,Avg nije sto je nekad bio,Kaspersky kosta,Avast mi se ne svidja kako radi.Samo preporuka..
Poz

Cisto da potvrdim da kod mene Avira Personal detektuje odmah gamad na USBu (iskljucen Autorun, WinXP) :type:

Nazad
Vrh Dno