Šta je novo?

Automatska promena IP-a (ili korišćenog proxija)

jorgovan

Čuven
Učlanjen(a)
13.03.2002
Poena
805
Potrebno mi je da automatski promenim IP svahik 10ak minuta. Razišljao sam o nalaženju/kupovini baze nekih proxija i korišćenju programa koji bi automatski mogao da ih menja.

Postoji li neki program za proxije u kome se može definisati na koliko min da počne da koristi drugi? Takođe svakak preporuka za bazu proxija je dobrodošla (ping mi je relativno bitan, tako da preferiram evropske, ali nije musy have).

IP promena se desava samo ako imas dinamic IP i ako ti provajder promeni (reset modema,i to ne pali kod svih jer kod nekih duze vreme moras biti offline da bi dobio drugi IP)

Firefox ima vise plug in-ova za zezanje sa proxijem.Znam da je bio neki jednostavan gde ubacis listu proxy adresa i on posle izvesnog vremena sam menja,ali ne secam se kako se zove.
Prelistaj i naci ces

IP promena se desava samo ako imas dinamic IP i ako ti provajder promeni (reset modema,i to ne pali kod svih jer kod nekih duze vreme moras biti offline da bi dobio drugi IP)

Zato bih i koristio proxije, pošto mi je reset rutera nepouzdana metoda + me ostavlja bez neta na 2min.

Prelistaću addonove za firefox, mada mi više odgovara neki koji radi "globalno".

Nazad
Vrh Dno