Je l' to onaj embedovani? Jao meni bi to trebalo.Grobar je napisao(la):Imam ja gotov disk w2k + sp2 ako nekom treba nek se javi.
D-KEE je napisao(la):ajde ti meni reci koji je to fajl da automatizuje regional setings![]()
nema nikakve ustede cd-a - samo usteda vremena - jer ne moras da instaliras sp naknadno vec se automatski instalira windows sa service pack-om. ne postoji nikakav problem ako se sp instalira naknadno.Zorro je napisao(la):Moze li neko da mi objasni zasto ste zapeli sa tim "kombinovanim" CD-om. I pre neki mesec je bila ista prica... Dakle, da li postoji neki problem ukoliko se prvo instalira Win2000 pa naknadno SP2? Ili se radi samo u ustedi jednog CD-a?
magick je napisao(la):Je l' to onaj embedovani? Jao meni bi to trebalo.![]()
Da, instalacijom windowsa se instalira automatski sp2.magick je napisao(la):Je l' to onaj embedovani? Jao meni bi to trebalo.![]()
Broz je napisao(la):Imam ja win2k sa ugradjenim sp2 bez sifre jer je placen i reguleran 100% ali ces ga dobiti kao sto sam ja dobio informacije o intelu...![]()
gladiac je napisao(la):E, Broz, da li si nasao nesto?
Broz je napisao(la):Nasao sam sve i svasta ali ako imas nesto zanimljivo sibni mi na mail i hvala na brizi![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari