Šta je novo?

Automatic Update XP

Srkson

Čuven
Učlanjen(a)
30.10.2002
Poena
620
Podesim servise tako da svi budu aktivni i onda ide update bez problema, cim resetujem racunar ili ugasim, posle ponovnog paljenja Automatic Update servis je ponovo Disable-ovan i onda ponovo podesavaj. Sta da radim da ovaj sevis bude uvek ukljucen i startovan. Hvala.

Proveri da nemaš virus ili spyware koji ti ga gase.

Probao sam, ali nema ni spyware-a ni virusa. Sta mislite da uradim repair windows-a, jedino sto se plasim da mi se ne pogorsa stanje sa nekim programima koje imam vec instalirane.

Kako je Automatic Update podesen u Control Panel-u?

Tacno to sam zaboravio da napomenem, uvek stoji cekirano Automatic Update (recommended) (nebitno da li sam gasio pa opet palio racunar)

Znaci i to je ukljuceno.

Srksone, mene je to jako dugo mučilo i nikako nisam uspeo da rešim. Zato updatujem WinXP + SP2 manuelno. ;)

Poslednja izmena:
@Srkson
Opet pitanje, kakva su podesavanja na "Recovery" tabu tog servisa?
Nemoj se ljutiti ako ti pitanja deluju banalno. Nije u pitanju omalovazavanje.

Poslednja izmena:
Cekaj a svi AU servisi su ti na automatic stavljeni?

programmer

sve je na Take No Action

jorgovan

Kazem stavim ih manuelno posle paljenja racunara, kad restartujem ili kad ugasim pa upalim racunar u control panelu AU je cekiran, a u servisima je na Disable

Srkson je napisao(la):
sve je na Take No Action
Probaj da setujes na "Restart the service"
Priznajem, gadjam naslepo ali me ovo stvarno veoma interesuje.
Takodje, stavi status a "Automatic" ne na manual

Poslednja izmena:
Probacu veceras. Nadam se da smo se razumeli, to sto sam rekao manuelno to znaci da odem tamo u servise i podesavam na automatic, znaci sve stavljam na automatic. cim probam ovo sa Recovery Tab na restart javljam

Poslednja izmena:
OK, u medjuvremenu, u attachment-u ti saljem DLL za ovaj servis. Uporedi ga sa svojim (daum ili velicina).

EDIT:
Lokacija fajla je: \Windows\system32

Prilozi

• wuauserv.zip
    2.9 KB · Pregleda: 31
Poslednja izmena:
Potpuno je isti file i po velicini i po datumu i po svemu.

Probao sam i Recovery Tab na restart ali ista stvar, izgleda da mu macola od 10kg ne gine. :smash:

Poslednja izmena:
***, stvarno mi je zao. Veoratno je neka glupost (sitnica), i pre ili kasnije bi se za to sigurno naslo leka ali vidim da ti malko i ponestaje strpljenja.
E sad, znas verovatno i sam da imas i varijantu klasicnog Windows Update-a .
Juce sam ga bas pustio iz radoznalosti (custom opciju) i sve je proslo kao podmazano. Nikakve provere legalnosti Windowsa, nikakva smaranja, lepo te pusta da taksativno odaberes sta zelis da instaliras, divota.
Uz redovan update, recimo jednom sedmicno, verovatno bi bio sasvim prihvatljiva opcija i po pitanju funkcionalnosti i po pitanju brzine kojom se update odvije.
Sta da ti kazem, probaj. Mislim da se neces pokajati. Bar imas alternativu do sledeceg format c:
Usput, ako budes imao strpljenja za dalje cackanje, i nesto ti ustreba, slobodno na PM, bez ustezanja, bilo sta.
:wave:

Poslednja izmena:
programmer hvala puno.

Evo sad sam uradio i repair Windowsa i ista prica, pitanje je trenutka kad cu da odradim format C.

Jos jednom veliki pozdrav.

Nazad
Vrh Dno