Šta je novo?

Autodesk Inventor 2012/2013 - потребна помоћ око инсталације

Jovandeka

Slavan
Učlanjen(a)
13.05.2007
Poena
320
Као што наслов каже: потребна ми је помоћ при инсталацији наведеног програма, верзије 2012 или 2013.
Ако је неко успешно инсталирао 64-битну верзију (или 32-битну, вероватно је исти проблем), нека ми се јави да му поставим пар питања око ''активације''.
Можда није прикладно, али морам јер ми је поприлично битно...

А шта бива када прође тих 30 дана? Могу ли га поново инсталирати на још 30? Никад нисам радио у Инвертору. Желим да научим основе, па би програм био инсталиран само у ту сврху. Не верујем да ћу то савладати за 30 дана...

Naravno da ne može normalnim putem da se instalira ponovo posle 30 dana, tako bi svi radili
Može ovako : pre instalacije se napravi image sistema, zatim se instalira program, koristi 30 dana, kad prođe 30 dana, vrati se stari image, i instalira ponovo, i tako u krug
I mislim da to nije nelegalno

Не мора бити ''легално''. Мени ''нелегално'' неће да ради, у томе је проблем. Само тражим савет од некога да ми помогне... Може и на ПП...

To je skup softver i pomaganje u pirateriji je krivično delo. Ergo uzmi legalno verziju koju sam ti naveo i instaliraj. Ako bude problema oko instalacije onda napiši šta izbacuje

Успео сам некако. Захваљујем једном члану ове заједнице који је смогао храбрости и помогао ми у извршењу овог ''кривичног дела''. Ако ме ухвате, нећу га одати...
Е, сад, ако има неко одавде да би препоручио некакав ваљан и проверен туторијал (.pdf или неки линк), слободно нека то учини. Ваљда није кажњиво...

Dobro ugrej stolicu :)
Nadam se da imaš neku osnovu o tehničkom crtanju jer se radi o veoma komplikovanom programu. Kad kažem komplikovanom mislim na pregršt opcija koje nudi. U firmi u kojoj trenutno radim, postojala je inicijativa da se Inventor koristi za crtanje tehničke dokumentacije proizvoda. Crteži su kasnije trebali da se pretvaraju u 3D modele, a potom da im se dodaju texture i da se prave 3D animacije rasklapanja u osnovne elemente.
Od toga se brzo odustalo iz dva razloga. Prvi je bio taj što je program izuzetno skup i sto je osnovna obuka na jednoj privatnoj akademiji iznosila 2000e.
Moram opet priznati da znanje Inventora stvarno vredi, par radova je kostalo dobrih 300e. Kolegi sam skidao neke tutorijale sa Demonoida, poseti taj torent sajt i naći ćeš 2-3 duža video kursa a postoji i par PDF knjiga za početnike.

Машинац сам и аутокедиста, додуше одавно нисам ништа озбиљније радио али га солидно познајем. Инвентор ми треба за основне ствари. Разговарао сам са неким ликом и рече ми да савладам основе за месец-два, можда ће бити неког посла... Па рекох, да пробам...

Vrh Dno