Šta je novo?

autocad - pomoc hitno potrebna

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

marko_84

Slavan
Učlanjen(a)
10.07.2004
Poena
350
Chao svima...Ne bih otvarao ovakvu temu, ali je pomoc hitno potrebna...Ako projekat ne bude gotov do utorka ujutru, mnogo dobra drugarica pada godinu :( Koga god sa faxa je pitala sa pomoc, svi su rekli "ah ja to platio nekom da uradi sve", a ona htela da kroz rad nesto nauci... :wall:

Nego, u pitanju je projekat rekonstrukcije trga u Bg. U radu je kompletno uradjen pogled od gore, sa svim potrebnim kotama, treba mi neko ko zna da uradi poprecni presek tog terena. Ako je neko voljan da pomogne, moze na pm :)

Sry ako krshim neka pravila, ali stvar je prilichno hitna a nemamo pojma kome da se obratimo :wall: :S:

Poslednja izmena:
Chao svima...Ne bih otvarao ovakvu temu, ali je pomoc hitno potrebna...Ako projekat ne bude gotov do utorka ujutru, mnogo dobra drugarica pada godinu :( Koga god sa faxa je pitala sa pomoc, svi su rekli "ah ja to platio nekom da uradi sve", a ona htela da kroz rad nesto nauci... :wall:

Nego, u pitanju je projekat rekonstrukcije trga u Bg. U radu je kompletno uradjen pogled od gore, sa svim potrebnim kotama, treba mi neko ko zna da uradi poprecni presek tog terena. Ako je neko voljan da pomogne, moze na pm :)

Sry ako krshim neka pravila, ali stvar je prilichno hitna a nemamo pojma kome da se obratimo :wall: :S:

Ček bre, zna da nacrta osnovu a ne zna presek :trust: Pa i treba da rokne godinu onda, ne goji se prase pred božić. Ako je frka neka plati, za 2 dana neće ništa da nauči, to je valjda jasno, šta je do sada radila. Ko cvrčak i mrav ***:bottle:

nije problem platiti za to ostalo posla shto treba uraditi...bitno je samo da bilo kako bude gotovo do utorka ujutru..Zato i rekoh "nije frka na pm" :)

Poslednja izmena:
Ček bre, zna da nacrta osnovu a ne zna presek :trust: Pa i treba da rokne godinu onda, ne goji se prase pred božić. Ako je frka neka plati, za 2 dana neće ništa da nauči, to je valjda jasno, šta je do sada radila. Ko cvrčak i mrav ***:bottle:

EEEEEE jadna je ova zemlja kada takvi kao sto si ti zive u njoj! Najgore je od svega sto ti pojma nemas o autocad-a ali si prvi tu da nesto pametujes! Takvi su najgori! Ako ne znas i neces da pomognes onda barem ovaj forum i ove ljude ovde kojima je potrebna pomoc postedi svojih *****skih komentara. Marko javi mi se na PM ,ja ne znam o autocadu ali moj drugar zna pa ti moze pomoci. poz

A el znate onaj vic o cvrcku i mravu? Rinta mrav po najvecoj zegi, upekla zvezda, sprema se za zimu kad cuje u daljini neko svira bendzo. Pogleda malo bolje, a ono nailazi ruzicasti kadilak a u njemu cvrle svira kantri na bendzu a oko njega cetri cice neznas koja je bolja. I pita mrav cvrleta: "Cvrle, zasto se ne spremas za zimu, kazu da ce biti ledena?", a Cvrle odgovara: "ma libo me racku za muzi!". Dodje zima, ledena kao nikada do tada, mrav u svojoj skromnoj kucici, sedi pored smederevca i gleda Zikinu sarenicu, kad zacu bendzo i izadje napolje. Kad vidi Cvrleta, sa tri crnke samo takve, u zlatnom seviju, svira bendzo i peva, kad ga upita mrav kuda ce, a Cvrle mu kaze: "idem u suncanu Kaliforniju da provedem zimu!", a mrav ga upita: "el ces da sretnes Lafontena tamo?", "naravno, kao i svake godine" rece Cvrle, a mrav mu rece "PORUCI MU DA IDE U TRI LEPE P*Z*E MATERINE!!!".

Ok je pomoci i tako to, ali ti ovde pricas da je bolje placati nego uciti?

Treba da te je sramota i sve vas koji biste platili za nesto na faxu!

Zato i imamo gomile "strucnjaka" koji poslove zavrsavaju preko veze uz lovu.... ja tebi ti meni i nama je lepo...

Knjigu u sake i znanje u glavu looseri. Pre svega toga, naucite se moralu da bi ste se razlikovali od zivotinja!

P.S ovakve teme su za brisanje :smash:

Poslednja izmena:
exste...zavrshavam etf za koji mesec, na faxu sam platio samo nekoliko privatnih casova iz matematike 3 jer mi je bila frka za uslov...Izvini, sramota me...............

Poenta je u tome shto ne moze pomoc da dobije od kolega koji su platili da im neko zavrsi SVE (za to je :wall: ) pa mora pomoc da trazi na drugom mestu! A kad zavrshish 90% posla i zakucas za neshto, nije sramota da ti neko pomogne ili zavrsi te korake kad je fizikalija odradjena!

Ali bitno je da si ti ispao vazda preposten u drushtvu....***e, pre koju godinu kad sam se uclanio ovde, skoro svi su se trudili da pomognu, zato sam i zavoleo ovaj forum...A na poslednjih ko-zna-koliko problema na koje sam naleteo vezano za IT sam kao reshenja dobio samo doskocice :(

Poslednja izmena:
exste...zavrshavam etf za koji mesec, na faxu sam platio samo nekoliko privatnih casova iz matematike 3 jer mi je bila frka za uslov...Izvini, sramota me...............

Poenta je u tome shto ne moze pomoc da dobije od kolega koji su platili da im neko zavrsi SVE (za to je :wall: ) pa mora pomoc da trazi na drugom mestu! A kad zavrshish 90% posla i zakucas za neshto, nije sramota da ti neko pomogne ili zavrsi te korake kad je fizikalija odradjena!

Ali bitno je da si ti ispao vazda preposten u drushtvu....***e, pre koju godinu kad sam se uclanio ovde, skoro svi su se trudili da pomognu, zato sam i zavoleo ovaj forum...A na poslednjih ko-zna-koliko problema na koje sam naleteo vezano za IT sam kao reshenja dobio samo doskocice :(

Bravo za post! ovaj forum je bio n1 kod nas ali na zalost zbog ovakvih ce propasti skroz!! Kako se prave mutavi a lepo si napisao o cemu se radi.
i nemoj se nervirati jer je ovo drugar od onog prvog sto se pametan pravio ;) ajoj kakvih ******a ovde majko moja.....

EEEEEE jadna je ova zemlja kada takvi kao sto si ti zive u njoj! Najgore je od svega sto ti pojma nemas o autocad-a ali si prvi tu da nesto pametujes! Takvi su najgori! Ako ne znas i neces da pomognes onda barem ovaj forum i ove ljude ovde kojima je potrebna pomoc postedi svojih *****skih komentara. Marko javi mi se na PM ,ja ne znam o autocadu ali moj drugar zna pa ti moze pomoci. poz

Slušaj ti, nemaš pojma da li nešto znam ili ne, jerbo se nisam izjašnjavao ovde o tome. Ako te baš zanima, da radim u ACad, i to od 1999 godine, i to mi je alatka za rad, i gle čuda, još uvek ga koristim. Slažem se sa exste i duler. I osim poznavajna Auto Cad potrebno je poznavanje nacrtne geometrije i tehničkog crtanja, i uopšte jedno šire poznavanje materije, jel jasno. Ja sam mašinski inženjer, ali umem da nacrtam preseke za svoje potrebe, jer sam na fakultetu imao i arhitekturu kao predmet, a i zanimalo me je da to naučim.
I pun mi je k današnjih sega mega fakulteta. Dođu ****** i misle da se sa 2 klika sve završava, e pa neće biti.
Znate li šta je meni ćale rekao: fakultet se završava dupetom i nogama. Ako nekome od protozoa to nije jasno objasniću sledeći put kada posetim ovu temu.
PS
Kladim se da ćeš sa svojim stavom popiti ban vrlo brzo. Ja sam voljan da pomognem, ali ovo je bezobrazluk. Ako je frka devojci neka plati, ne kapiram u čemu je problem.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno