Šta je novo?

AutoCad ispravka

zemunac9999

Zapažen
Učlanjen(a)
23.01.2023
Poena
11
Može li neko da mi ispravi mere u autocadu sve piše na slici? Umesto 25 upisati 27 i razvući na 27mm.
Crvene rupe nacrtati i upisati novu meru 4mm. Ne dirati meru 4,5mm , ona je za nesto drugo...
Osim unetih mera mora se razvući i crtež.
ulaz za zetone.jpg

Prilozi

• New WinRAR ZIP archive.zip
    52.3 KB · Pregleda: 4
Треба одредити и положај (осно растојање) отвора црвене боје. Није ми при руци AutoCAD нажалост.

Ko uradi ispravno podatke, uplaticu mu 500 dinara na racun, obecavam!

Osno rastojanje ili osa je odredjeno tackom...
Ta tačka je deo linije i ne može se uzeti kao rastojanje. Da si liniju razvukao malo više i tačka bi se pomerila. Bilo kako bilo. Ovde sam uzeo položaj gornje take kao centar kruga. Donji je preslikan, pošto donja tačka nije na istom rastojanju kao i gornja.

Prilozi

• Ulaz za zetone-ispravka_5a.zip
    52.4 KB · Pregleda: 5
Искористи 7zip, проверено је све у реду - осим, понављам, одређивања тачног положаја отвора црвене боје (нпр. вертикално од обода кружнице предмета, до цент(а)ра отвора).

Fajl je neispravan, ne moze da se otvori... probaj opet...
"Zipovao" sam sa 7-zip om. Kod mene radi kada skinem. Nemam neki drugi program za kompresovanje pa da probam sa njim.
Evo skini ovo pa obriši .txt na kraju, da ti ostane .dwg za ekstenziju.

Prilozi

• Ulaz za zetone-ispravka_5a.dwg.txt
    78.7 KB · Pregleda: 2
Pogledao sam preko online sajta, lepo si to odradio... svaka cast! Covek nece da mu uplatim pare. Ako mogu nekako da se oduzim, reci sta ti treba drugar? Tu sam... tema moze da se zatvori...

Nazad
Vrh Dno