Šta je novo?

auto radio

Space cowboy

Čuven
Učlanjen(a)
16.12.2001
Poena
620
Potrebna mi je preporuka za neki radio kasetofon koji nije preterano skup i da mu se skida plocica.Gledao sam u Tehnomarketu imaju Samsung koji su oko 6000 ,jvc oko 8000 i Kenwood koji su oko 7500.
Ima li neko iskustva sa nekim od ovih posto sam se opekao sa onim buvljackim koji vise ne radi nego sto radi a u poslednje vreme se desava da ga ugasim i skinem plocicu a da on nastavi da radi i istrosi akumulator.

Od novih jedino KENWOOD gledaj, on je klasa za sebe sve ostalo je ispod njega i samo vestacki nabudzena snaga pa dok ne explodira-cak i Pioneer.

p.s. mozes od mene da uzmes polovan Blaupunkt, digitalan, nema autorevers i nema skidanje plocice, ali sam mu namestio konektor za lako vadjenje.Potpuno je ispravan, crveno osvetljenje.cena 30 €.

...
p.p.s.
ili ako mozes, razmisli o cd-tuneru, Kenwood je 10000-11000 din u radnjama, a na oglasima se moze naci i za 140-150 €.

Slazem se sa Georgeom sto se tice kasetofona, Kenwood se ubedljivo najbolje pokazao...

Sto se tice CD-a, ja imam trenutno Pioneer 1530 (znaci najosnovniji model) i sljaka odlicno, kostao je oko 160E.

Ako imas malo vise para, uzmi Kenwood Mp3 za oko 14.000 din, toliko su i Pioneer, ali se tesko nalaze...

Idi do SCORPIO alarm-servisa u Takovskoj, oni imaju dobar izbor.

Vrh Dno