Šta je novo?

Auto Radio ?

dexys

Čuven
Učlanjen(a)
04.02.2003
Poena
604
Gde u Beogradu moze da se nadje auto radio (znaci bez kasetofona
ili Cd-a) i po kojoj ceni :?:

Nema ti druge do oglasa. Koliko mi je poznato, svi proizvodjaci su izbacili iz proizvodnje radio kao solo proizvod.

:D

Pravac bubanj pototk (jes da nije bgd ali tu je)...Ja sam prvi put bio pre jedno 2 nedelje i nisam mogao da poverujem shta se sve tamo valja (ali morash imati i srece)...

hmm, ne znam koji ce ti to djavo al' ajde... anyway, ima moj tjale u kolima, mogu da ga pitam hoce li da proda ;)

Ma kakav Bubanj potok, tamo mozes samo da kupis svoj kasetofon, koji su ti prethodne noci ukrali iz kola :D :D :D

outlaw je napisao(la):
Ma kakav Bubanj potok, tamo mozes samo da kupis svoj kasetofon, koji su ti prethodne noci ukrali iz kola :D :D :D

Ja nishta nisam rekao o poreklu...Samo sam rekao gde ima veliki izbor za "MaLu" kintu...

Ma znam, zekim se... :)

Samo meni nije sigurna ta kupovina na buvljim pijacama, nikad ne znas sta ce da ti uvale :(

Povedesh nekog bayu koji zna shta radi i lepo sve pogledash na licu mesta...Ja se samo secam da sam za 25 € video sjajna pojachala za kola !!!

imam ja kuci jedan... cale ga je izvadio iz fice sto smo prodali nekom bilmezu... izgleda ocajno...

Nazad
Vrh Dno