Šta je novo?

Auto radio savet

DonMarkon

Slavan
Učlanjen(a)
04.09.2008
Poena
395
Kupio bih neki auto radio , da ima solidan izlaz (kvalitet) znaci ne treba mi neko hi fi ludilo . Da moze da pusta mp3 sa fleske i ono najbitnije da ima daljinac .. ali da ne bude retardiran kao na trenutnom kineskom radiju gde bukvalno mora da se uperi direktno inace ne funkcionise . Nego da su oni sto skoro gde god da uperis da funkcionise :)

Ovaj je bas cool ima cak i BT handsfree ... Ali mi probija fond malo . Znas li mozda gde se nalazi mikrofon na njemu ? Pretpostavljam da je na samom uredjaju ?
Uh nadjoh ovo
http://www.vrelegume.rs/forum/viewtopic.php?f=45&t=12285&start=510

Imaju fotke ovog LG-a pa ovo je brutalno , bas ono sto meni treba komande na volanu javljanje HF ... Ludnica ... Ima li od nekih drugih marki slicna resenja sa ovom funkcionalnoscu ?

Ja imam ovog LG-a već skoro 2 godine i nisam nešto oduševljen... Kad sam ga kupovao imao je sve šta sam tražio: MP3, USB, bluetooth, žičani mikrofon, daljinski na volanu... ali u praksi ne funkcioniše baš najbolje.
Bluetooth konekcija se često zaglupljuje, loše je osmišljen sistem privatnog poziva (kad ne želiš da te svi u autu slušaju) - ako i uspe da prebaci, posle završenog poziva treba ručno da se prebacuje da naredni poziv ide opet preko radija (ili da se pali i gasi radio), kad je vrućina u autu, pola displeja mi se tamnije ispisuje itd...
Sve u svemu nije džabe LG i nije džabe tako jeftin.

To me je sad skenj*** :( . Ali hajde to bih i preziveo za pozive ... Kakav je zvuk ? kako rade komadne sa volana ? Da li je sve fluidno itd ... Uzmi u obzir da korisitm ljutog kineza od 4000 dinara (bacene pare ali ajd sad) . Ne planiram nesto da budzim ozvucenje tako da verujem da ako daje korektan zvuk (definisan basovi niski tonovi itd) i komande rade lepo realno vredi

Daljinski na volanu je jedina svetla tačka - lepo radi iz svih pozicija, baterija mu traje već 2 godine itd.
Zvuk je podnošljiv, mp3 radi prilično lepo, radio ume da brljavi - kad je malo lošiji signal ume sam da prebaci stanicu na neke šabane.
Sve u svemu, kad bih mogao da se vratim 2 godine unazad, ne bih ga kupio, već bih dodao još 50€ i kupio nekog Pioneer-a ili Sony-a.

Koji Pioneer ili sony za te novce a istim slicnim funkcijama ?

Vrh Dno