Šta je novo?

Auto mp3\mp4 dvd plejer

Panco

Čuven
Učlanjen(a)
07.02.2003
Poena
619
Po nasim radnjama sam naso samo evertone sa 7cm displejomi gledao sam ga sasvim pristojno se cita titl,nesto se lozim da ga kupim, ali reko da pitam mozda neko ima iskustva sa ovakvim uredjaima ili negde ima jos nesto u ponudi u bg.

Poslednja izmena:
Pogledaj onaj LG beli 7" dvd/divx

Zaboravi Evertone. Jedan prodavac mi je iskreno rekao da ga preskocim, drugi prodavac (poznanik) mi je rekao da se od 5 prodatih, 3-4 vrati na reklamaciju, jedan serviser se samo nasmejao pri pomenu Evertone-a ;)

Poslednja izmena:
[reklamaciju, jedan serviser se samo nasmejao pri pomenu Evertone-a ;)[/QUOTE]

Predpostavio sam da nije bas extra firma ;) vidim po netu da je cena slicnih oko 120$,a kada sam ga gledao u tehnomaniji bio je vreo da ne moze se drzati sto i znaci da ne moze da potraje.Steta,zgodno mi je za u kola u odnosu na prenosne,valjda ce biti i boljih firmi.

Gledao sam i portabl varijante mada mi ovakav za kola bas odgovara jer ne moram da ga nosim sa sobom samo plocicu koju mogu da cusnem negde.Ali kako stoji sa kupovinom takvih kod nas verovatno cu prenosni,uzeo bih mustek 76e koji izdaje 10000 a pusta sve,mada se lomim i za neki samtec koji ima i tv tjuner,ma kakav prijem sa njegovom antenom bio a na kablovsku je ok podrzava starinske nintendo igrice a ima i rf modulator kojim mozes preko tjunera da reprodukujes zvuk sto je dobro i za kola ili za zabave.

Poslednja izmena:
voleo bih da mi neko kaze ako je uradio zamenu Samtec-ov firmware-a - gde ga naci, jer su slova na DivX ocajno mala i bez podloge

Nazad
Vrh Dno