Šta je novo?

Auto Cad 2007 preneti podesavanja

Kluzo

Slavan
Učlanjen(a)
08.10.2005
Poena
320
Liku je pao sistem na hardu pa sam mu drugi sistem instalirao na drugi hard i preneo podatke, na prvom je imao ACad 2007 instaliran i neka podesavanja i crteze (neznam tacno sta).
Ja sam na novom sistemu instalirao i A Cad 2007, ali neznam sta treba da prekopiram gde da bi se sacuvala stara podesavanja i radovi.
Inace ne bavim se poslovima gde je potreban Cad pa nemam pojma o njemu nista, samo znam da ga instaliram i nista vise.

Treba prekopirati radove, odande gde ih je cuvao. Podesavanja u programu moze sam da uradi ponovo, vrlo brzo.

Op enter pa nađeš tab sa podešavanjima i vidiš putanje temp fajlova, linija i sl. Zatim imaš tu tab profil i tu možeš da uradiš export profila, crteži bi trebali da budu u documents ako ih nije čuvao negde dalje.

Ma lik mi kaze da nije cuvao nigde fajlove, nego ih poziva direktno iz ACad-a, ma sta to znacilo. Zna da radi u Cadu ono sto mu treba (kroji namestaj i kuhinje) ali ne vise od toga. Roknuo mu je sistem na starom hardu, ne mogu da ga oporavim zato sto ima bad sektore, prebacio sam podatke sve, iskopirao sam i folder Autodesk iz User/local settings/application data/autodesk, kao i user/application data/autodesk, pa gde ih cuva neznam tacno i kako da uvuce ponovo.

Vrh Dno