Šta je novo?

"Auto škola testovi za polaganje" problem!

eufrat

Slavan
Učlanjen(a)
23.04.2008
Poena
405
Moja oprema  
Laptop
Macbook Air M1
Koristim win7 64-bitnu verziju, i kada instaliram program izbaci mi ovu poruku (slika)
Preko site-a od jedne auto škole saznao sam da : "Korisnici Windows XP i 7 koji koriste 64bitni OS i nisu uspeli da pokrenu program potrebno je da registruju Msjet40.dll na http://support.microsoft.com/kb/239114/en-us"

Tu sam utvrdio da moja verija Msjet40-dll je 4.0.9756.0 koje nema na datoj tabeli.
Ljudi pomagajte ako ikako znate šta da radim, hitno mi treba da mi proradi program!

Hvala.

Prilozi

• 123.jpg
    123.jpg
    37.7 KB · Pregleda: 130
znaci sine sve si mu objasnio .....svaka cast za objasnjenje :p bolje da si mu reko da kupi novi komp :p

U cemu je problem, XP mode je sasvim validna stvar ako ne prorade ostale. Sa druge strane, neka pokusa sa obicnim compatibility modom, dosta cesto upali.

Nije sporan XP mode koji je odličan za te stvari već da nije pojasnio kako se koristi (mada je dozla verovatno milio d aje link dovoljan)

takodje ne sporim xp mode vec to kako ce on ako nije strucan za te stvari sve da poveze i to je deo prvi ....a deo drugi je da da ne preterujem ali 80% sam siguran da ima piratski win ....a onda ..... cemu cela prica......dalje.... compatibility mode .... ko sta gde :D kad ga vec spominjes ....reci coveku desni klik na ikonu programa /properties/compatibility tab/dole comp mode : run this program i izaberes XP sp3 ;))

Slažem se u potpunosti

Uf, uf, al me napaste.

Covek je clan forumuma, cija je ciljna publika kompjuterski entuzijasti, vise od tri godine i ima preko 400 postova. Pokusavao je da registruje dll fajl, upucivao nas je na microsoft kb.... po svemu tome smatram da nije pocetnik kome treba da kazem desni klik pa properties, nego samo da ga usmerim na pravu stranu, a da ce se vec sam snaci brze nego da mu objasnjavam. Pri tome mu je hitno (hitno mi treba da mi proradi program).

Sam sam imao problem sa istim programom i posle gomile neuspesnih vratolomija jedino smo mi je uspelo je vertalizacija, doduse ja sam iskoristio vmware posto ga inace koristim.

A ljudi koji su ustali da brane coveka koji je do sada verovatno resio problem, nisu mu ni malo pomogli spamovanjem teme. Ako ne zna na sta sam ga uputio, valjda moze da napise (mada je tema xp moda prezvakana x puta).

Over & out.

16 bit softver
64 bit OS

Neće da može.

@dozla
NIje te niko napao ali ti je zato odgovor u pojedinim delovima malo preoštar:crash:

Vrh Dno