Šta je novo?

Audiotrak Prodigy 7.1e X-Fi Audio Card

. . . .konkurencija se zahuktala, pa da "ucare koji dinar" sa DSPom :D

X-Fi nije za potcenjivanje, samo Creative ociglendo vise ne zeli da sam pravi karte.

Meni ono opasno deluje... Verujem da ce i cena biti isto takva ali naici ce na mnogo kupce sigurno

Deluje losije izrade od Prodigy 7.1 HiFi.:p Ipak je cena X-Fi cipa morala da uzme danak na drugom mestu.:smash:

Bar su mogli da stave Low ESR oklopljene kondezatore. Sa druge strane, svidja mi se sto ima izmenjiv OP Amp.

Ima jedan, Prodigy HiFi ih ima 5 komada.:D

Još + onaj Creative bloatware:S:- neka hvala

Ima jedan, Prodigy HiFi ih ima 5 komada.:D

Gde ga ti vidis, ja ga na onoj slici ne uochi :). Video sam na nekoj HighEnd maticnoj (cini mi se neki GB model) po cetiri oklopnjache za svaki kanal integrisane zvucne :). Ovi su se bash stekali.

Poslednja izmena:
imagevieww.jpg

A ovo je Prodigy HiFi.:)
p71hifilarge.jpg

Ahaaa, nismo se razumeli :)

Ja sam mislio na kondezatore, a ti na pojacavace :D. Taj operacioni se vidi iz aviona ;)

I po pitanju kondenzatora rekao bih da je HiFi bolji.:)

I po pitanju kondenzatora rekao bih da je HiFi bolji.:)

A i tozla je ,). Ja bih rekao da je HiFi kvalitetniji uredjaj uopste, ali eto, nema Creative DSP (sto po meni nikako nije nedostatak). Bice valjda neki test, pa cemo znatio o cemu se radi.

jedino sto, ako je tacno ono sto po raznim forumima pise, izgleda ovo koristi CA0110 cip, aka xfi extreme audio, nema hardverski dsp
tako da jedini razlog zasto bi neko i uzimao xfi karte nema :)

Nazad
Vrh Dno