Šta je novo?

Audiosurf

Ranko_SD

Slavan
Učlanjen(a)
07.12.2007
Poena
350
Igrajte u ritmu svoje muzike :D
Fantasticna igra koja me drzi uz ekran vec puna dva sata (isprobavam sve moguce pesme sa hdd-a) ,)
Odigrate prvi tutorijal i posle toga napravite account i mozete da vidite ko je jos igrao uz tu pesmu i koliko je poena osvojio... :D

Napomena: ovo je jos uvek beta tako da ako neko ne vidi koje pesme ima u folderu to je zbog previse pesama koje ima u istom, neka kopira zeljene pesme na drugom mestu i sve ce biti u redu...

Neka zabava pocne :D

http://media.audio-surf.com/SetupAudiosurf_BetaWeekend2_1.19.08.exe

Igra je fenomenalna!:zgran:

Audosurf Beta Weekend 2 has ended. :mad: :mad: :mad:

Poslednja izmena:
Nasao sam na netu da pored zavrsetka bete moze da se igra...treba da skinete ovaj fajl audiosurfboard (trazite na googlu) i kad skinete tu rar arhivu ima objasnjenje kako se pokrece. citao sam na netu da ljudima radi..mada ja nikako nisam uspeo da pokrenem..stalno mi iskace poruka da je beta zavrsena. Srecno

*** ljudi, ja se izvinjavam, ni ja nisam znao da ce ovako kratko da traje :(
Kome se dopada, zna kako moze da je skine kada se bude pojavila, ja sigurno hocu ;)

UUUUU koja je ovo bolestina!!!
Skidajte ovo i vozite sa svojom zikom! ,)

jel to znaci da se pojavila finalna verzija?

Pojavila se i zarazna je ;).

jel to znaci da se pojavila finalna verzija?

Jeste, imas je skoro na svim torrentima nije nesto ni velika oko 400 mb samo je skines i uzivas, naravno uz bilo koju pesmu iz tvog foldera, sto je pesma brza i ti brze vozis, nemoj samo da je igras uz narodnjake nece da radi :)
Ziveli!!

Koje je ovo uzivanje. ajojjjjj... Uz neki techno, znaci loodilo...

Ovaj, je l' postoji kategorija audio-video igra? :D

Vr'unski vr' vr'ova :D

Ko je ima neka isproba pesmu Tropski Bar :D
Ludilo...

Igra je stvarno dobra.Jedino sto je u minimalu i elektru nizi bpm pa samim tim brzina brodica je manja,mada dobra fora je recimo kad je vrhunac pesme ili neki dobar duzi prelaz,brodic i kocke odlepe skroz :D .I super je to sto stvarno svaki zvuk iz pesme igra prati i odlicno reaguje.

Pustite i uz "We will rock you" by Queen zbog odlicnog ritma:).

primetio sam da igra ima velike probleme dok je u pozadini progressive psy, sa ostalom muzikom je ok (bar ono sto sam stigo da probam)
inace igra jako brzo dosadi, sto je mozda i ok jer kosta 10$...
sve u svemu lep pokusaj da se napravi nesto novo ali mislim da su mogli malo vise da se potrude oko samog gameplay-a...

Igra je sjajna ;) Ja sam krenuo sa Prodigy-em a posle cemo da se prebacimo na nesto drugo :D

Ne nego ce da slusa "Tropski Bar" :p

...i meni je igra brzo dosadila, mora da je takodje zbog Psy trance-a...
po meni,velikaaaa razlika je izmedju psy i progressiv trance ...progressive je dosadan:p monoton
psy trance za ovu igru je kao porucen;) cudi me da ti je dosadilo tako brzo,probaj nesto u stilu Ocelot,Penta,Paranoize... nesto brze,tvrdje:smoke:

Igra je odlicna vredi probati sa bilo kojim zanrom muzike,mada licno mislim da vise odgovara elektronskom zvuku :)

Malo screenova iz igre

ostatak ovde

Meni brodic ostane ne pocetku staze i pise respawning i tako stoji stalno, a muzika ide, ide... :(

Vidim sve vas je vise koji uzivate da surfujete sa svojim numerama (a gde si ti @mirkec :)), ako, ako samo tako nastavite, a u vezi nekih ko kaze da brzo dosadi, pa ovako; to je isto kao kad vam dosadi da slusate jednu te istu numeru. Znaci menjajte malu ziku i videcete da nece dosaditi, a inace slazem se sa nekima ovde, najbolji feeling je kada pustis trance one boje bas su stvorene za to. A ne tamo neki "tropski bar" :wall:
C-ya!

Meni brodic ostane ne pocetku staze i pise respawning i tako stoji stalno, a muzika ide, ide... :(

Proradilo, restart je uradio stvar :p
I bas mi se svidja igra, koja vam je pesma najteza bila? :)

Ovo mu dodje ko stari dobri KLAX u WIPEOUT okruzenju sa mojom omiljenom muzikom.

Probajte Mono Ninja mod uz "One of These Days" od Pink Floyda :D Totalno ludilo...

Koga zanima za audiosurf stigao je i update pre nekoliko dana pa ko voli nek' izvoli!
:)

Nazad
Vrh Dno