Šta je novo?

AudioGalaxy XP 1.0

• Začetnik teme Začetnik teme dEXE
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

dEXE

Čuven
Učlanjen(a)
22.12.2001
Poena
755
Po meni, najbolji software za skidanje mp3-a, uvek me recimo nervirao zbog ruznog programceta za skidanje istih...
Posto instalacija poslednjeg zvanicnog (a i ranije verzije) izdanja AudioGalaxy-ja instalira i svakojake gluposti u vidu spyware programa i sl, a pri tome i sam program je prilicno ruzan i nefunkcionalan, pametni ljudi su se odavno setili i izmodifikovali i napravili instalaciju bez spyware-a i ulepsanog i poboljsanog izgleda programa...
evo i jednog prilagodjenog izgledu XP-a i sa dosta novih funkcija...

download

slika

Sjajno dEXE, sjajno, sada se cak ni ne uglavljuje u add/remove programs-u, fino...

E mnogo bolje izgleda nego pre,ono je bilo jednolichno manje-vishe dosadno,ali je bilo najbitnije da radi odlichno.A tachno je to za instalaciju raznih (nepotrebnih) dodataka.
E a reci mi jel treba da se uninstalira onaj prethodni (all together),ili shta..nije mi to bash najjasnije!? Ili da ovo kopiram u taj folder?
Aj pliz mali help.

Ma mozes samo da uninstaliras stari, pa posle skidaj sa tim XP-om.

da, samo iskopiraj, ili ako hoces mozes prvo i da deinstaliras.....

u svakom slucaju, ako izadje novija verzija recimo, mozes da koristis novi exe fajl, jerbo je bitan onaj ui.dll koji ima izmodifikovan interfejs i mogucnost skinova, mada cim se novi audiogalaxy pojavi, pojavi se i izmodifikovani bez spyware programa sa ili bez instalacije....

zaboravih da napomenem, da je jedna od boljih stvari kod ovog izmodifikovanog i mogucnost lake promene usera, i koriscenje vise njih, sto je vrlo korisno ako komp koristi vise ljudi, pa kad neko ima na cekanju za skidanje odredjene mp3 fajlove onda se nakaci na svoj nalog, a kad mu recimo komp koristi sestra 🙂 onda se ona nakaci na svoj nalog i skida svoje fajlove....

Ma super je uradjen, ja sam bas nedavno provalio da se i gator dize sa sistemom, tako da je ova verzija dosla u pravi cas.

Da da da...vidim,radi lepo.TO je najbitnije.
Konobar pice za dEXE(ta) na moj rachun (D) (D) za ovo!!

to je to isto, samo je ovde dodat XP skin... u svakom slucaju, tu skidajte novi update.....

Nazad
Vrh Dno