Šta je novo?

Audio Video Show 2005

driver je napisao(la):
Koliko je visok plafon i koje je boje tu gde ce biti izlozena tehnika ?

:D :D :D Zuta ali vuce na plavu. :banana: Pretpostavljam da pitas zbog slikanja. Ne znam koliko ce vam to uspeti jer su sobe male a i puno ljudi bude unutra. Dobra stvar je sto su zavese debele kao i tepisi, pa je prostor zaista odlican za audio opremu.
Ko je od vas bio prosli put (bese pre 3-4 godine?) i koji vam se sistem najvise svideo po zvuku?
Meni se jako svidela kombinacija neke firme iz zemuna koja radi zvucnike (scan speak - audax kombinacija ako se dobro secam), sa lampaskim pojacalom i gramofonom kao izvorom zvuka.

Ako bude bio dobar show onda sigurno sva 3 dana. Nego od 10-19h ?

Mx je napisao(la):
:D :D :D Zuta ali vuce na plavu. :banana: Pretpostavljam da pitas zbog slikanja. Ne znam koliko ce vam to uspeti jer su sobe male a i puno ljudi bude unutra. Dobra stvar je sto su zavese debele kao i tepisi, pa je prostor zaista odlican za audio opremu.

Pa bash odgovara da su male :)

:D :D Pa mogle su i da budu vece, ali zar vecina nas bas ne slusa audio u takvim sobama. U tom smislu su dobre za poredjenje.
Najveci problem tih soba je kad vise ljudi sedi u njima i svi naravno moraju nesto da komentarisu, ulaze, izlaze pa je tesko slusati samo muziku.
Ko je bio prosli put, da li se seca ribbon-a od 2m visine koji sa zadnje strane imaju zakrivljeno peskirano staklo, a ako me secanje ne vara, kostali su nekih 10k eura. Izgledali su i zvucali :zgran: .Kako se zove firma koja ih proizvodi? :wall:

ljtruba je napisao(la):
Vidim da se diskusija zagrejala.

@testthenext ne kupuju samo bogati (ili bankari) skupi Hi-Fi. Stvar je prioriteta u zivotu. Pogledaj koje mobilne telefone ljudi kod nas setaju, a slusaju muziku sa plastcnih satelita...
Sorry, nije ti bas neko poredjenje! Sta od Hi-Fi opreme mozes da uzmes za tih 50, 100 ili 150€ kolika je u sustini doplata za neki bolji telefon, obzirom da danas svako ipak mora da ima nekakav mobilni a ti prosecni ili polovni su oko 100€.

@testthenext
Ima vise ljudi nego sto mislis koji bi radije kupili HI-FI opremu nego kola. :,,:

Nego, Zendra, jel se crtamo tamo u petak u 10h ili sta? :guitar: :bottle:

Mx je napisao(la):
Ko je od vas bio prosli put (bese pre 3-4 godine?) i koji vam se sistem najvise svideo po zvuku?

Davno beshe, ali se secam da sam bio odushevljen zvukom u sobama u kojima su izlagali B&M Accoustics, Dayens i Karan... Dok se secam da mi je ezoterichni Tact audio (digitalni amp+preamp ~ 10000 $ tada) zvucao previshe sterilno... mora da sinergija u sistemu nije bila sjajna...

POZ:wave:

sorry ljudi, ali nece biti ulaznice za sva tri dana, vec pojedinacno.

da znate samo kakva je procedura i za ulaznice.... uprava javnih prihoda :)

ali zato od 10-19h... pa uzivajte

Ima vise ljudi nego sto mislis koji bi radije kupili HI-FI opremu nego kola.

Gresis, a i znas na koga mislim :D

Nego, Zendra, jel se crtamo tamo u petak u 10h ili sta?

Kako kada sam u RC-u? Cucemo se da se dogovorimo. Mozda uspem da se izvucem :d

Samo da javim da je otvaranje u petak u 10h.
Ulaz je otvoren za posetioce u petak, subotu i nedelju od 10-19h.
Sobe su na cetvtom spratu hotela Hyatt

Ulaz za malu decu i predstavnice zenskog pola je slobodan!

Super, karta u pola cene... :p

Jok, bre, moram "zenu" da vodim sa sobom, inace ce da bude... :smackbum: :d

:D

hehe ... papucar :d

"zene" treba da zabavljaju izlagace dok mi pustamo "svoje" CD-e :-devil-: :,,: :banana:

Fino smisljeno... ;)

Vidimo se sutra druze! :wave:
Mi cemo najverovatnije u 11 biti tamo... Jedino, moze da se desi da dodjemo bez Davida (hifish, vidard) posto ga je izgleda zveknuo grip. :(

Mi iz SU krecemo izmedju 9 i 10, tako da do 12 verovatno stizemo....

Bas mi je zao zbog hifish-a, ponecemo foto aparate, da bar vidi sta je bilo, za slusanje to nije dovoljno :(

Turbo

Iiii? Utisci ???

hifish nam se okrepio i vrlo verovatno ce ipak u akciju! :banana:

Mrzi me da pisem utiske sada. Mozda posle nedelje. Probajte da Tannoy/McIntosh sobu ostavite za kraj. U svakom slucaju, nemojte je propustiti.

Bas ste se nalozili na tu sobu. I Sale (cucko) me je sinoc smarao sa tim. Jedva cekam da nedelja dodje.

Par slikica...

I da, ne morate da pominjete da bi mi koristio kratak kurs fotografije... :D

Poz:wave:

Prilozi

• BW.jpg
    BW.jpg
    115.6 KB · Pregleda: 65
  • Mac.jpg
    Mac.jpg
    107 KB · Pregleda: 86
  • Maggie.jpg
    Maggie.jpg
    94.5 KB · Pregleda: 73
  • Sha.jpg
    Sha.jpg
    101.1 KB · Pregleda: 76
Meni je najlepse bilo u Korato sobi :)

Utisci mi se ni posle drugog odlaska u nedelju nisu promenili. Tannoy/McIntosh sistem je fantastican, svi ostali za klasu losiji. Posle ove sobe bih stavio mozda Dynaudio/Electrocompaniet sistem(ona postavka od petka), pa.... nisam ni sam siguran sta bi mi bilo trece mesto. Nek ostanu ove dve sobe kao meni najbolje i najukomponovanije. Jos jednom isticem, Tannoy/McIntosh soba izvanredna.

Evo malo slika.

Prilozi

• Picture 006.jpg
    Picture 006.jpg
    122.4 KB · Pregleda: 75
  • Picture 027.jpg
    Picture 027.jpg
    101.4 KB · Pregleda: 66
  • Picture 048.jpg
    Picture 048.jpg
    125.9 KB · Pregleda: 55
  • Picture 051.jpg
    Picture 051.jpg
    92.5 KB · Pregleda: 62
  • Picture 062.jpg
    Picture 062.jpg
    108.8 KB · Pregleda: 56
Meni su definitivno najbolje zvucali Magneplanar-i 1.6, vrede svaku paru (a i vise). Drugo mesto je odneo onaj "domaci" stakleni ribbon , stvarno zvuci jako detaljno. Posto sam bio juce (nedelja) svirali su manji dynaudio sistem ali je stvarno jako dobar. Tannoy-e/Mcintosh prakticno nisam ni cuo jer lik "nije hteo da se nadjacava sa bizuterijom" pa su se vise cule susedne sobe. Naravno B&W + gramofon + korato amp, stvarno odlicno.
E sad jedno pitanjce. Posto je Dayens doneo po jedan komad zvucnika !!! :trust: (ne par), da li je neko cuo njihov Athos sistem i da li vredi para. (sada su kit-ovi na popustu 20 % ) ??
Poz

Tannoy/McIntosh ubedljivo prvo mesto.

Drugo mesto bi zauzeli Dynaudio da su bili prikljuceni special 25 zvucnici.

Trece mesto mozda Bowers ali je soba katastrofa i odzvanja tako da trece mesto ne ide nikome.

A onaj rucni rad naseg lika je dobar iskljucivo za klasicnu muziku. Mada ni tu nije nista posebno. Pogotovo sto ispusta neke ne definisane zvukove.

Nazad
Vrh Dno