Šta je novo?

Audio to NOKIA

Codex

Čuven
Učlanjen(a)
26.03.2002
Poena
619
KOji mi je software preporucujete za kovertovanje wave, mp3, bla-bla u nokia ringtone format (3120).

Hvala unapred!

Nokia ima alat za takve stvari: "Nokia Multimedia Convertor", ali poslužiće ti i bilo koji drugi program za audio konverziju (npr. CDex)...

U brosuri koju sam dobio uz telefon je spomenut NOKIA PC SUITE i u okviru toga i program za audio konverziju. Ali, na kraju teksta pise da nece sve da konvertuje zbog autorskih prava??? i cuo sam od pojednaca da su imali problem sa konvertovanjem. Krene, pa prijavi neku gresku da ne moze.

ZoNi je napisao(la):
Sasa, da li CDex to zaista moze da uradi??? Ne vidim tu opciju nigde!

Inace, i ja bih svakako preporucio navedeni Nokijin program!

Zoni, ja sam ga koristio za konverziju mp3 u ogg i pritom sam video da ima gomilu raznih opcija za podešavanje... Npr. u options/settings postoji opcija da se namesti enkoder po želji (ima tu i waw, mp3, AAC i sve živo...), a program koristi i razne "libraries" koje trebaš naknadno instalirati, pa sam pretpostavio da može da uradi to šta čoveku treba. Dakle, nisam probao, priznajem, već pretpostavljam...
Inače, slažem se, Nokia Multimedia Converter je najbolje i najjednostavnije rešenje...

Poslednja izmena:
Hmmm... Vidi stvarno! Nema amr u spisku formata... Moja greška. Sorry..
Možda je moguće nabaciti neki plugin? No, ne vredi truda... Koristi Nokiu ili neki sličan konvertor.
Kada smo već kod ove teme, nedavno sam naleteo na programčić "Convert waw to amr" koji omogućava pomenutu konverziju u samom telefonu (Symbian)... Interesantno. Probaću....

Kako god ljudi. Pocetnik sam najstrasnije vezije sto se tice telefona. Formati mi nista neznace, zapravo ni ne znam u koji format treba da konvertujem. A o kvalitetu tek da ne pricamo. Trenutno imam 720kb memorije u telefonu i prebacio bi za zvono neku veoma prostu melodiju, traje nekih 40-tak sec.

Poz

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno