Šta je novo?

Audio multisession ?

Grobar

Čuven
Učlanjen(a)
17.01.2001
Poena
619
Da li je moguće nastaviti snimanje na AUDIO diskovima koji su snimljeni na multisession u NERU?

Ako si zatvorio CD onda ne mozes a mozes da snimis disk iz delova ali ne mozes da ga slusas dok ga ne kompletiras ondosno zatvoris, drugacije ne moze (bar koliko ja znam):)

Nikad mi nije uspelo da dosnimim otvoreni audio multisession,tj. uvek je program (NERO,Winoncd) odbijao da doreze pesme,tako da sam morao da zatvaram (poluprazne) diskove.

nesharm je napisao(la):
Nikad mi nije uspelo da dosnimim otvoreni audio multisession,tj. uvek je program (NERO,Winoncd) odbijao da doreze pesme,tako da sam morao da zatvaram (poluprazne) diskove.
Baš to je u pitanju, ali neki drug mi reče da je čuo da može sa nekim drugim programom. Da li je to uopšte moguće?
Naravno nije bio zadvoren CD, ali nero neće da nastavi.
Ja sam znao za to i ranije ali šta mi vredi kad nemam rezač :) , a ortak je snimio desetak takvih diskova :p

Grobar je napisao(la):
Baš to je u pitanju, ali neki drug mi reče da je čuo da može sa nekim drugim programom. Da li je to uopšte moguće?
I da može da se snimi druga sesija cd plejer će da pročita (odsvira) samo prvu. Taki je standard.

Grobar je napisao(la):
Ja sam znao za to i ranije ali šta mi vredi kad nemam rezač :) , a ortak je snimio desetak takvih diskova :p
NTI CD maker 2000 Professional posao radi i nista ne pita (dorezes sta hoces,kad hoces), a uz to je i nevelik 15-16 MB:wave;

Voleo bih samo da znam koji ce vam audio multisession? Ako vam bas treba neki temp zrtvujte 20 din i narezite na noname dok ne skupite sve :wave;

Nazad
Vrh Dno