Baš to je u pitanju, ali neki drug mi reče da je čuo da može sa nekim drugim programom. Da li je to uopšte moguće?nesharm je napisao(la):Nikad mi nije uspelo da dosnimim otvoreni audio multisession,tj. uvek je program (NERO,Winoncd) odbijao da doreze pesme,tako da sam morao da zatvaram (poluprazne) diskove.
I da može da se snimi druga sesija cd plejer će da pročita (odsvira) samo prvu. Taki je standard.Grobar je napisao(la):Baš to je u pitanju, ali neki drug mi reče da je čuo da može sa nekim drugim programom. Da li je to uopšte moguće?
Naravno nije bio zadvoren CD, ali nero neće da nastavi.
NTI CD maker 2000 Professional posao radi i nista ne pita (dorezes sta hoces,kad hoces), a uz to je i nevelik 15-16 MB:wave;Grobar je napisao(la):Baš to je u pitanju, ali neki drug mi reče da je čuo da može sa nekim drugim programom. Da li je to uopšte moguće?
Naravno nije bio zadvoren CD, ali nero neće da nastavi.
Ja sam znao za to i ranije ali šta mi vredi kad nemam rezač 🙂 , a ortak je snimio desetak takvih diskova 😛
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari