Šta je novo?

Audio kasete adapteri (Car Kit) - iskustva

Vlada

Čuven
Učlanjen(a)
12.07.2000
Poena
620
Kakva su vam iskustva sa ovim adapterima (ako nisam bio dovoljno jasan mislim na one adaptere koji izgledaju kao obicna audio kaseta ali ima i gajtan sa 3,5 mm stereo konektorom na kraju i nema traku vec magnetnu glavu)? Vidjao sam neke bezimene za 900 kinti, Hama za 1600, iRiver (oko 1700) i Sony za 2000 (samo kaseta dok ostali nabrojani imaju i ispravljac za napajanje 12V->1,5 do 12V). Da li svi rade manje vise isto ili ima neke razlike medju njima? I kakav je kvalitet zvuka, tj. ima li osetnijih gubitaka u kvalitetu?

Ja sam svojevremeno koristio neki Sony-jev adapter i bio sam prezadovoljan sto se kvaliteta tice, ali me nerviralo sto sam stalno kacio kablove koji su visili na sve strane, upadali u pixlu i obmotavali se oko menjaca, a da ne govorimo o jednostavnosti zamene diska u diskmenu u toku voznje (narocito ako upadnes u neku guzvu, a zurish). Na kraju sam ipak zavukao ruku u dzep i uzeo kulturnu (skuplju) varijantu (CD player), ali ako nemas toliko para adapter ce ti raditi posao...
Ne znam kakvi su ti NoName, ali ortak je imao neki Hamin i bio je zadovoljan.
Nego, doteraj ti kola ispred prodavnice, pa probaj pre nego sto kupis, pa ako ti odgovara...

Radio je fabricki ugradjen u kola tako da ima neke funkcije koji obicni nemaju i zato mi jako odgovara. Inace planiram da ga izvadim pa ako ima prikljucak za CD Charger onda cu na taj ulaz da mu dovedem signal, bez adaptera i ostalih gluposti ali ako nema onda mi jedino adapter moze pomoci.

Nazad
Vrh Dno