Šta je novo?

Audio izlaz na (stereo) bluetooth slušalice?

owim

Slavan
Učlanjen(a)
03.03.2011
Poena
395
Planiram da kupim stereo bluetooth slušalice. Gde u Androidu treba da podesim da mi audio izlaz bude na njih? Koristim ver. 2.3.7, tj. CM 7.1.

- Upario sam mono handsfree uređaj u bluetooth sekciji.
- Audio plejer nema opciju da mi prebaci audio na bluetooth slušalice (nijedan od tri plejera).
- Skype app nema opciju da razgovor ide preko bluetooth handsfree-a.

Nov sam sa Androidom, kako se ovo rešava? Želim da koristim po želji mono bluetooth handsfree, a uskoro i stereo bluetooth slušalice (handsfree) za neki audio sadržaj (YouTube, video, audio, net radio, recording playback, itd). Hvala! ;)

Ćao, nedelju dana kasnije, ima li nekog ko koristi handsfree sa Android telefonima? Može li da pusti muziku (audio out) na mono bluetooth slušalicu? Kako bi se to uradilo sa stereo bluetoth slušalicama? U principu, trebalo bi da je procedura ista.

Znam to da uradim u Windows-u, što na nivou sistema, što na nivou aplikacije (kada ima, npr. Skype), i jeste zahtevnije nego da se utakne 3,5mm džek sa slušalicama. Ali je wireless i to mi treba.

Napominjem da na desktop računaru imam Sennheiser bežične slušalice (radio-frequency), čija se baza utakne u 3,5mm izlaz za zvuk (nema Windows podešavanja). I RF radi sjajno, kvalitetno i veoma dobar domet ima na daljinu, čak i kad izađem iz zgrade, dok zvuk ne kasni u odnosu na film (nema lega).

Sada bih da pređem svuda na bluetooth jer ga imam ugrađenog u skoro svim uređajima koje posedujem. Zar nije pametno to iskoristiti? Molim za savet. ;)

Postajem dosadan: zar bas niko da mi pomogne? :(

Vrh Dno